Nyheter

De är inblandade i styckmordet

Av: 

Eric Tagesson

NYHETER

MISSTÄNKTA

24-årig kvinna:

Häktad misstänkt för mord. Har varit tillsammans med båda de 24-åriga männen. I vintras tog det slut med den frisläppte 24-åringen. Var svartsjuk på hans förhållande med den 22-åriga kvinnan. Den mordmisstänkta bodde ihop med den andra, nu häktade mannen. Men förhållandet mellan dem var över, uppger personer som känner paret.

Är tidigare ostraffad. Har erkänt att hon dödade den 22-åriga kvinnan, men nekar till mord.

24-årig man:

Häktad misstänkt för skyddande av brottsling, på den lägre misstankegraden, skäligen misstänkt. Han bor på samma gård som den mordmisstänkta kvinnan. De har tidigare haft ett förhållande. Enligt hans advokat finns inga konkreta bevis mot mannen, som nekar till brott.

24-årig man:

Anhållen inledningsvis, men släpptes i helgen. Misstänkt, på den lägre misstankegraden, för skyddande av brottsling. Hade ett förhållande med den mördade 22-åriga kvinnan som han känt i många år och har tidigare haft ett förhållande med den 24-åriga kvinnan.

Är formellt fortfarande misstänkt.

OFFER

22-årig kvinna:

Vän med den frisläppte 24-årige mannen sedan många år och för en tid sedan inledde de en kärleksrelation. Hittades mördad sent på natten förra onsdagen vid ett stenbrott. Polisen har bekräftat att hennes kropp var styckad.

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert: