Nyheter

Ulla, 63, blåst på Postkodvinsten

Av: 

Johanna Sjöberg

NYHETER

Trodde hon vann 20 000 – får inget

”hoppas de ger sig” Ulla Nilssons lottnummer drogs i Postkodlotteriet.Men nu får hon ingen vinst då hon enligt Postkodlotteriet har ett annatnummer kopplat till sin adress. ”Jag hoppas att de ger med sig”, säger hon.
”hoppas de ger sig” Ulla Nilssons lottnummer drogs i Postkodlotteriet.Men nu får hon ingen vinst då hon enligt Postkodlotteriet har ett annatnummer kopplat till sin adress. ”Jag hoppas att de ger med sig”, säger hon.

Ulla Nilsson, 63, trodde att hon hade vunnit 20 000 kronor.

Men Postkodlotteriet hävdar att hennes lottnummer är ogiltigt.

Nu funderar hon på att göra en polisanmälan.

Ulla Nilsson, från Sennan i Halland, har haft två lotter ända sedan Postkodlotteriet startade och varje månad drar de 300 kronor på autogiro från hennes konto.

När hon härom dagen läste i tidningen att just hennes lottnummer var draget skrek hon rakt ut:

– Jag blev så glad, säger hon.

Hon lyfte luren för att ringa lotteriet och kolla att det stämde att hon verkligen vunnit 20 000 kronor. Då drog hon plötsligt en riktig nitlott i stället. Hon fick höra att postnumret – som hon har som boxkund hos Konsum – inte längre var giltigt.

Har ett annat nummer

Hon har ett annat nummer kopplat till sin gatuadress och Postkodlotteriet påstår att det är med det hon tävlar.

Anna Engstrand, pressekreterare Svenska Postkodlotteriet, säger att information om detta har skickats till Ulla och alla andra lottprenumeranter som berörs på samma sätt.

– Hon har fått ett annat lottnummer med lika stor vinstchans som alla andra. Tanken är att man ska vinna med sina grannar och inte med dem som har samma postbox.

”Väldigt tråkigt”

Ulla Nilsson säger att hon inte har fått ett nytt lottnummer och funderar nu på att polisanmäla Postkodlotteriet för de uteblivna pengarna.

– Det är väldigt tråkigt. Det hade varit en go topp ovanpå lönen. Frågan är om jag ska fortsätta vara med. Jag hoppas att de ger med sig. Det är ju inte lönt att jag är med om jag inte får någon möjlighet att vinna.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert: