Nu får hon sitt drömbröllop

NYHETER

”Hade inte kunnat bli bättre”

Om ett år kommer Jayne Rose och Lee Whitehouse från Black Country, Storbritannien, att ta steget fullt ut och bli man och hustru. Med en Bingovinst på över 206 000 kronor kan Jayne Rose nu planera sina drömmars bröllop, skriver Expressandstar.com.

– Vinsten hade inte kunnat komma vid ett bättre tillfälle, säger Jayne Rose.

Bröllopet mellan Jayne Rose, 30, och Lee Whitehouse, 32, kommer att äga rum i augusti 2009 och planeringen är redan i full gång.

Nyligen vann Jayne Rose dessutom motsvarande cirka 206 000 kronor, vilket innebär att bröllopet kan bli precis på det sätt hon har drömt om.

”Helt chockad”

Hon var skakig och fick kämpa för att hålla darret i styr då hon skulle skriva på papper för att kunna få ut vinsten.

– Jag blev helt chockad. Först visste jag inte hur mycket jag egentligen hade vunnit.

Jayne Rose är vicedirektör för ett hälsohem i Stourbridge. Hon har spelat Bingo i ett par år och ville inte vänta en sekund med att berätta för blivande maken om vinsten. Lee Whitehouse, som jobbar tillsammans med sin farbror i ett familjeföretag, blev så klart helt överlycklig då han fick höra vad som hänt.

De har hunnit planera en stor del av bröllopet. Mottagningen kommer att ske i närheten av hemmet och bröllopsresan kommer att gå till Cypern. Men de har inte bestäm exakt hur bröllopsdagen kommer att se ut.

– Vi har varit tillsammans i 14 år och bröllop har vi pratat om ett tag nu. Så vinsten kom helt perfekt!

Hela vinsten kommer inte att gå till bröllopet. Om ett par dagar beger sig paret iväg på semester till Lanzarote, så en del kommer att spenderas som fickpengar.