”Jag hoppas på ett inspirerande recept”

Av: Agneta Wahlström, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Markus Trautmann får besök i tv-studion

1 av 2 | Foto: Svenskaspel.se
Förra veckan var det rimstuga i BingoLive.

Lördagen den 27 december får Markus Trautmann besök i tv-studion. I direktsändnin gkommer kocken Roland Persson att tillaga en härlig nyårsmeny. Aftonbladet.se/bingo har kollat vad Markus har för nyårsplaner.

Mellan klockan 19.00-21.00 ska du knappa in svenskaspel.se på datorn och gå in på BingoLive. Där kommer du att få härliga tips om vad du kan bjuda på för mat på årets sista fest. Kocken Roland Persson kommer på besök. Han kommer att tillaga en riktig festmåltid, som alla kan klara av.

Men vad ska då programledaren Markus Trautmann göra på nyår?

– Jag kommer att fira in det nya året tillsammans med några vänner. Antingen blir det hemma hos mig eller någon kompis, vi har inte riktigt bestämt oss än.

Vad är typisk nyårsmat för dig?

– Det brukar variera en del beroende på hur stort sällskap som firar tillsammans, men hummer och champagne till förrätt brukar jag försöka få till. Inbakad oxfilé med gorgonzolaost är också en favorit.

Har du något speciell önskemat till nyår?

–Jag gillar att testa nya spännande rätter och hoppas därför att Roland kan ge mig och tittarna något inspirerande recept.

Har du ätit något riktigt märkligt någon gång på nyår?

– Nej, inte vad jag kan minnas.

Vad skulle du vilja fråga kocken om?

– Tips på hur man får enkla rätter att kännas lite extra lyxiga och tips på dryck som passar till de traditionella nyårsrätterna.

I BingoLive-tv på lördag får du se om Markus Trautmann får svar på sina frågor till nyår. Förutom mat är sändningen självklart späckad med roliga tävlingar. Passa på att ha en riktigt trevlig stund tillsammans med andra Bingoentusiaster och få svar på dina frågor om nyårsmat.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN