Nyheter

Scotland Yard: ”Finns personer av intresse”

Av: 

Emmelie Wallroth

NYHETER

Fallet med försvunna Madeleine ses över på nytt

Scotland Yard ser på nytt över fallet med Madeleine McCann som försvann under en semester i Portugal när hon var tre år.

– Det finns mer än en handfull av personer som är av intresse som kan undersökas vidare, säger detektivchef Hamish Campbell.

Madeleine McCann försvann från sina föräldrar Kate och Gerry McCann under en semester i Algarve i Portugal för sex år sedan.

Fallet har engagerat hela världen.

”Flera personer av intresse”

Och nu rapporterar Sky News att polisen har identifierat ett antal personer gällande försvinnandet, enligt uppgifter från Scotland Yard.

Utredarna som ser över fallet igen har upprättat en lista med ”personer av intresse” som de vill prata med angående Madeleines försvinnande.

Det var 2011 som man började se över försvinnandet igen i ett försök att ta reda på vad som har hänt med Madeleine.

– Avsikten med att vi tar upp det igen är att vi vill titta på fallet med nya ögon och det är alltid en fördel att göra det, säger detektivchef Hamish Campbell enligt Sky News.

”Tacksamma”

Han fortsätter:

– Det finns mer än en handfull av personer som är av intresse som kan undersökas vidare, om så bara för att kunna uteslutas.

Och Madeleines föräldrar har aldrig gett upp hoppet.

– Kate och Gerry är väldigt tacksamma för jobbet som poliserna utför, säger Clarence Mitchell, talesperson för familjen, till Sky News.

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert: