”På helgen gör vi porrfilmer”

NYHETER

Vanliga småbarnsföräldrar säljer sitt sexliv på internet

Foto: Grannarna vet inget När barnen är borta över helgen tar Nadja, 30, och Henrik, 45, fram videokameran – och spelar in sina egna porrfilmer. ”En del par spelar golf ihop. Vi spelar in porrfilmer”, säger Nadja. De säljer filmerna på sin egen sajt på internet. ”Vi gör det inte för pengarna. Att ta betalt är ett sätt att försöka begränsa spridningen. Att ha mer kontroll”, säger Henrik.

Till vardags: småbarnsföräldrar.

På helgerna: porrstjärnor på internet.

Nadja, 30, och Henrik, 45, spelar in sina sexfilmer i vardagsrummet.

– Det är vår lilla hemlighet. Vi är mycket bra på det vi gör, säger Nadja.

Foto: Paret är som de flesta andra – med villa, Volvo och små barn. För Aftonbladets reporter Jill Sjölund berättar de om sin hemlighet: att de gör egna porrfilmer.

På villauppfarten står en Volvo. Bredvid gungställningen, sandlådan och leksakerna.

Det är omöjligt för grannarna att ana – när Nadjas och Henriks barn lämnar huset förvandlas deras vardagsrum till en porrfilmsstudio.

”Det ger oss en kick”

Då plockar Nadja fram nycklarna till det hemliga skåpet i sovrummet. Där inne ligger knähöga lackstövlar, ögonbindlar, genomskinliga negligéer och läderhalsband.

– En del par spelar golf ihop. Vi spelar in porrfilmer. Det är vårt gemensamma intresse, säger Nadja.

– Det ger en kick att andra tittar på oss. Jag njuter verkligen av uppmärksamheten. Det är som ett gift.

På första dejten hade Henrik med sig en kamera. Nadja älskade bilderna han tog. Hon kände sig vacker, ville att andra skulle få se hur bra bilderna blev och la ut dem på nätet.

– Vi vill inte ta vanliga bilder, det är tråkigt. Tar man på sig något sexigt är det roligare att bli fotad och bilderna blir roligare att titta på. Det blir mer som ett skådespel, säger Nadja.

Får massor av mejl

Efter ett tag ville de prova något mer och tog fram videokameran.

De senaste två åren har ett tiotal filmer spelats in i vardagsrummet och spridits på internet. I dag har flerbarnsföräldrarna en egen, mycket populär, hemsida.

– Vi får flera mejl varje dag från folk som sett våra filmer och berömmer dem. Många blir grova i munnen, säger ”jag blir så kåt när jag tittar på dig”. Men dem tycker jag mest synd om, de har väl inget annat att runka åt än att titta på oss. Sedan är det en del som skickar egna manus som det händer att vi gör filmer av, säger Nadja.

– Några få kräks på oss. En tant tyckte att soc skulle ta mina barn. Det gjorde ont, hon vet ju inget om hur jag är som mamma.

Använder falska namn

Nadja och Henrik pratar inte om sin hemlighet med någon – på nätet använder de falska namn. Vännerna vet inget. Inte heller arbetskamraterna. Eller barnen.

– Vi är försiktiga så att de inte ska upptäcka något. De barn som fortfarande bor hemma är så små, de är inte mogna för det här. En dag kommer de att upptäcka vad vi gör. Förhoppningsvis är de tillräckligt vuxna då för att förstå, säger Henrik.

– Egentligen tror jag att en del som vi känner redan har sett oss på internet fast de inte vågar säga något. Då måste de ju erkänna att de själva tittar på sånt.

Tar betalt på nätet

Paret tar betalt varje gång någon vill titta på filmerna på nätet. Men summan är bara symbolisk. Som mest har de fått in 500 kronor på en månad.

– Vi gör det inte för pengarna. Vi har roligt ihop när vi pysslar med filmerna, redigerar och lägger in musik och eftertexter. Att ta betalt är främst ett sätt att försöka begränsa spridningen. Att ha mer kontroll, säger Henrik.

Fotnot: Nadja och Henrik heter egentligen något annat.

Läs också

Jill Sjölund ,