Misstänkte Tina-mördaren nekar

NYHETER

DNA-spår från mannen bevis i rättegången

På torsdagen inleddes rättegången mot den 47-årige man som misstänks ha knivmördat Bouthema ”Tina”Jerbi Sabbahi. 47-åringen nekar fortfarande till all inblandning i mordet.

Under rättegångens första halva förhördes den misstänkte mördaren via sin advokat som berättade att 47-åringen nekar till brott.

32-åriga Tina Jerbi Sabbahi försvann efter att hon lämnat sina barn på dagis. Dagen efter hittades hon mördad i ett skogsparti. Mördaren hade med ett vasst föremål skurit ett djupt sår i hennes hals och kroppen var delvis avklädd.

Efter Tinas försvinnande engagerade sig den 47-årige mannen i jakten på mördaren. Han tog flera gånger kontakt med polisen och berättade för sin omgivning hur mycket han saknade henne. 47-åringen levde själv ett välordnat liv med fru och barn och arbete.

Stark bevisning

Den misstänkte mördaren häktades den 27 juni, tre veckor efter att Tina Jerbi Sabbahis kropp hittades. I åtalet lade polisen fram ett flertal bevis mot den misstänkte 47-åringen. Han saknades från sin arbetsplats dagen då mordet ägde rum. Dessutom har polisen hittat DNA-spår från mannen, i form av blod och sperma, på Tinas kropp, skriver Norrköpings Tidningar.

Trots den starka bevisningen mot 47-åringen hävdar han sin oskuld.

– Jag lovar er, jag har inte dödat henne. Vid Gud, jag lovar er, har mannen sagt i ett förhör enligt Norrköpings Tidningar.

Kärleks-sms

Polisen har även hittat kärleksfulla sms mellan 47-åringen och Tina Jerbi Sabbahi vilket kan tyda på att de haft en kärleksrelation.

– Det finns inget. Jag kan inte skicka sms, ska 47-åringen ha sagt i förhör, skriver Norrköpings Tidningar.