Nyheter

Singel-Peter: ”Klockan är över fyra – åker hem till henne”

Av: 

Zendry Svärdkrona

NYHETER

Jag inbillar mig att jag ska ha karaktär nog. När kollegorna frågar om jag ska med och käka middag på Italiano ser jag framför mig hur jag går med, äter en pasta, kanske dricker en öl, och sen går hem. Fast nånstans vet jag att det inte kommer att bli så. Nej, det blir verkligen inte så.

För en öl till på Riche kan ju inte skada. Eller två. Och sen kan det ju inte skada med en öl på Anglais, resonerar vi. Och en öl på Bull and Bear, det har väl ingen dött av? Och ett järn? Absolut. Och nu skriver vi om agendan helt. Sture, Laroy, Spy Bar, Solidaritet, allt som är öppet.

Träffar en tjejsom vill att jag ska följa med henne hem, till Gärdet. Tja, varför inte? Men jag säger att vi måste åka via mig för att jag måste hämta lite grejer så att jag kan dra direkt till jobbet. Jag springer upp i lägenheten, rafsar åt mig datorn och lite kläder. Men när jag kommer ner på gatan är taxin och tjejen borta. Nåt nummer har jag inte. Blåst!

Men så här får det inte sluta. Fram med mobilen. Sms:ar S. Ringer S. Inget svar. Klockan är ju över fyra. Åker hem till henne, hon öppnar yrvaket. Konstigt nog är hon glad att se mig.

Hon förstår inte vilken usel människa jag är.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu kan du se din kreditkoll gratis - snabbt och tryggt med BankID. Se din kreditkoll direkt

MinKreditkoll SE

Singel-Hanna: ”Får erbjudande om blinddate i London”

Läs också:

Publisert: