Hon slåss för dottern

NYHETER

Anna Nicole Smith vägrar faderskapstest

1 av 2 | Foto: Desperat kamp Anna Nicole Smith tar till förhalningstaktiker i domstol för att förhindra att fotografen Larry Birkhead gör ett faderskapstest. Han tror att han är far till stjärnans dotter. Anna Nicoles nuvarande sambo hävdar också att han är pappan.

LOS ANGELES. Anna Nicole Smith, 39, gör allt för att förhindra faderskapstestet.

I går fick hon hjälp av en domstol.

Hennes advokat lyckades senarelägga testet genom att kräva giltigt arbetsvisum för den amerikanska läkare som ska svara för undersökningen i Bahamas.

I stället för ett test senast tisdag kommer domstolen att återuppta ärendet den 7 februari.

– Det är bara en förseningstaktik, säger advokat Debra Opri som företräder Anna Nicoles expojkvän Larry Birkhead.

Två kandidater

Både Birkhead och Anna Nicoles nuvarande sambo Howard K Stern hävdar att de är flickans biologiska pappa.

När Birkhead tidigare i veckan bad Anna Nicole att inte ställa till problem i samband med testet fick han ett textmeddelande till svar:

”Det kan du glömma”.

Faderskapstestet är dock inte det enda som Anna Nicole brottas med. Bahamas myndigheter har beslutat att inleda en förundersökning kring hennes sons död.

I går avslöjades nya uppgifter som pekar på att Anna Nicoles sambo Howard K Stern gav Daniel Smith, 20, de droger som kostade honom livet.

Gav en metadondos

Två personer hävdar att Stern berättat för dem att han gav 20-åringen en dos metadon, en av de droger som bidrog till Daniel Smiths död.

Stern ska därefter ha spolat ner resten av drogerna i toaletten.

Bara timmar efter dosen avled Daniel Smith på den sal på BB där Anna Nicole Smith tre dagar tidigare nedkommit med en dotter.

Magnus Sundholm