Vi snackar inte goja - han har pippi på att näbba sig

Uppdaterad 2015-10-19 | Publicerad 2015-10-18

Opererar sig till papegoja

unik fågel Wacky Ted Richards, 56, har 110 tatueringar, 50 piercingar och en kluven tunga – men inga öron. Målet är att likna sina husdjur, alltså att se ut som en riktig papegoja. Nu ska han fixa en näbb av näsan också.

Ansiktet är täckt med ­tatueringar och piercingar.

Nu har han till och med opererat bort sina öron.

Möt mannen som opererar sig till papegoja.

Får det lov att vara ett kex?

Nu ser fågelmannen snart ut som en ”riktig” ­papegoja. I flera år har han lagt massvis med tid och pengar på att försöka likna sina husdjur Ellie, Teaka, Jake och Bubi.

Klippte av öronen

Wacky Ted Richards, 56, har 110 tatueringar, 50 piercingar, en kluven tunga och har precis fått båda sina öron bortopererade, skriver The Sun. Öronen klipptes bort av en kirurg med hjälp av en sax, vilket tog hela sex timmar.

- Jag tycker att det ser ­riktigt bra ut. Jag älskar det. Det här är det bästa som har hänt mig. Jag är så overkligt lycklig, jag kan inte sluta ­titta mig i spegeln, säger han till The Sun.

Öronen har han gett till en kompis som kommer ”uppskatta dem”. Men inte nog med det. Just nu planerar han att hitta en kirurg som kan förvandla hans ­näsa till en näbb.

Började på 70-talet

Förvandlingen till favoritdjuret har pågått sedan 1976, då han skaffade sig sin första tatuering. Numera har han en samling som täcker största delen av hans kropp.

Sedan öronoperationen har hans enda problem ­varit att han inte kan hålla glasögonen på plats. Så därför har han piercat in två smala metallpinnar på ­båda sidorna av huvudet.

- Allvarligt, jag älskar faktumet att jag är unik och jag har alltid velat vara ­annorlunda, säger han till tidningen.

Följ ämnen i artikeln