Missing People söker efter turnéledaren

Foto: Privat
Försvunna turnéledaren Lelle Hildebrand.
NYHETER

Polisen tar hjälp av Missing People i sökandet efter turnéledaren Lelle Hildebrand som försvann i Blekinge 1999. Sökande kommer att inledas i speciellt utvalda områden i nordöstra Skåne och i Blekinge, skriver polisen i ett pressmeddelande.

I december sökte polisens dykare efter försvunne Lelle Hildebrand i Ivösjön i nordöstra Skåne. Det gav inget resultat, men kriminalkommissarie Bo Lundqvist är nöjd med att dykningarna innebar att den platsen nu helt kan uteslutas.

"Det har varit ett stort inflöde av information från allmänheten den senaste tiden, vilket vi är tacksamma för. Men vi är fortfarande intresserade av ytterligare tips på platser som kan vara intressanta i utredningen", säger han i pressmeddelandet.

Bo Lundqvist är chef för kalla fall-gruppen i polisens region Syd, som i december förra året återupptog utredningen om turnéledaren. Han dödförklarades 2006 och polisen misstänker att han är mördad. Han sågs senast i livet kvällen den 25 januari 1999 vid spelplatsen Kartago i Sölvesborg.

Ovanligt att dömas för mord utan att kroppen hittats 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM