Fantombild på man som hotade porrstjärnan om Trumptystnad

avNiklas Eriksson

Stormy Daniels ska ha hotats till tystnad om sin affär med Donald Trump.

Nu går porrstjärnans advokat ut med en fantombild på mannen som hotade henne – och en belöning på över 800 000 kronor.

– Hans ansikte har etsat sig fast i mitt minne.

Porrstjärnan Stormy Daniels, egentligen Stephanie Clifford, säger att hon hade en sexuell relation med Donald Trump 2006.

Kort innan Trump inledde sin valkampanj ska hon ha fått nästan en miljon kronor för att hålla tyst om affären. Ett avtal som ska ha slutits med Trumps personlige advokat Michael Cohen och som nu är föremål för en federal utredning.

1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYR N
Fantombilden.

Men redan 2011 ska en man ha försökt hota henne till att hålla tyst om relationen, enligt porrstjärnan. Hotet ska ha riktats mot henne på en parkeringsplats i Las Vegas efter att Daniels försökt sälja sin historia till en tidning.

Hon hade då med sig sin nyfödda dotter när mannen plötsligt dök upp.

– En man kom fram till mig och sa att ”Lämna Trump i fred. Glöm storyn, säger Stormy Daniels och fortsätter berätta att han sa: ”Det är en vacker liten flicka. Det skulle vara synd om något hände hennes mamma”.

I dag släppte Daniels och hennes advokat en fantombild på mannen som hotade henne. Och en belöning på drygt 800 000 kronor för tips som leder till att mannen identifieras, skriver AFP.

Fantombilden är den senaste utvecklingen i cirkusen kring Stormy Daniels och den påstådda affären med USA:s president Donald Trump.

En affär presidenten nekat till.