Stina, 32, efterlyser 15 dejter på Facebook

NYHETER

”Ska jag göra något gör jag det rejält”

Stina Felter från Kalmar har tröttnat på singellivet och vill utmana sig själv. Därför efterlyser hon nu inte mindre än femton killar att dejta innan augusti månad är till ända.

– När jag väl gör något så gör jag det rejält, säger Stina.

Stina Felter är 32 år gammal och bor i Kalmar. När det kommer till att dejta blir hon lätt lite blyg, trots att hon ser sig själv som väldigt framåt både i sitt jobb som fotograf och bland vänner.

– Men när man är ute och någon säger ”gå och prata med honom” får jag darr i knäna, säger Stina.

Femton dejter innan sommarens slut

Stina ställde sig själv frågan vad hon själv kunde göra för att förändra sin situation. Därför efterlyser hon nu, via sociala medier, femton killar att gå på dejt med under sommaren. Alla ska vara avklarade innan sista augusti.

– Jag fotograferar mycket bröllop så att träffa någon via jobbet blir ju lite svårt. Jag har väl funderat på vad jag själv kan göra. Femton dejter är bra, träffar jag rätt med en av dem så räcker ju det, säger Stina och fortsätter.

– Det gäller bara att våga. Själva målet är att efter det här kunna gå fram till någon på Konsum och bjuda med dem på en kaffe. Jag vill inte bara sitta och titta på när livet glider förbi.

”Kanske träffar någon som är tvärtom”

Sedan Stina lade upp sin efterlysning under tisdagen har det börjat trilla in några förfrågningar från nyfikna killar. Gällande drömkillar så finns inget egentligt ideal enligt Stina.

– Det där med ideal är lite farligt. Jag kanske tänker mig någon som är lång med skägg och tatueringar. Sedan dyker det upp någon som är precis tvärtom och man blir jättekär, säger Stina.

Inga pinsamma tystnader utlovas

De killar som vill dejta Stina kan räkna med någon som håller låda.

– Jag är väl en helt vanlig människa men jag driver gärna samtalet så jag kan lova att det inte blir några pinsamma tystnader. Det kommer bli en trevlig stund helt enkelt.

Följ oss på Facebook