Mammans bror berättar: Skräckföräldrarna ville ha fler barn

NYHETER

Skräckföräldrarna höll sina 13 barn inlåsta och fastkedjade i hemmet.

Nu berättar mammans bror att föräldrarna ville ha ett fjortonde barn – och hoppades kunna vara med i en realityshow med sin stora familj, skriver Mirror.

Föräldrarna David och Louise Turpin har blivit världskända efter att de avslöjats att de hållit sina 13 barn inlåsta i hemmet. Barnen hittades när polis tog sig in i familjens villa i Perris, nära Los Angeles.

Nu uttalar sig Billy Lambert, bror till Louise Turpin, i Sunday Mirror.

– Senast förra månaden sa Louise till mig att hon och David planerade att skaffa fler barn, berättar Lambert.

Louise ska ha sagt att familjen var ”perfekt för tv”, att det skulle kunna bli ett populärt program med familjen och att många människor skulle vara fascinerade av deras liv.

När brodern frågade varför familjen ville ha ännu fler barn ska hon ha pratat om en tv-show.

– De brydde sig inte om barnen – allt handlade om dem själva, säger han.

1 av 7 | Foto: REX
Familjen Turpin.

Fick inte mat

Barnen var utsvultna – och flera av dem uppges fortfarande se ut som tonåringar trots att de nått vuxen ålder.

Enligt broderns berättelse åt föräldrarna själva snabbmat så gott som varje dag. Louise och David Turpin ska ha besökt restaurangkedjan Tacobell så gott som dagligen. På den lokala restaurangen var de så pass välkända att personalen kunde deras namn och visste vad som var deras vanligaste beställning.

Samtidigt svalt barnen i hemmet. Efter att de befriats upptäckte läkare att barnen egentligen är i åldrarna 2 till 29 – sju av dem är vuxna.

Föräldrarna åtalas bland annat för att ha torterat sina barn, hållit dem instängda och för flera fall av övergrepp. David Tuprin åtalas även för sexuella övergrepp. Föräldrarna kan dömas till livstids fängelse.

David och Louise Turpin hävdar att de är oskyldiga.

Dagens tre toppnyheter 00:26
ARTIKELN HANDLAR OM

Brott