”Jag blir förbannad och ilsken!”

NYHETER

Det är med stor sorg och förtvivlan som bloggare på aftonbladet.se tar del av Bobbys öde. Och inte minst med ilska.

”Hur i *** kan man?

Jag blir så förbannad och ilsken!

Hur i *** kan man göra så här mot ett barn?”

Dagen idag...

Kokade av raseri

”I går kväll kom tårarna när jag tittade på nyheterna. Jag var så förtvivlat ledsen och rasande. Jag grät för Bobby och mitt inre kokade av raseri över omgivningen.”

Min son är autistisk...tankar om Bobby

Kan inte förstå

”Ett barn är en gåva, de är oskyldiga, hjälplösa och underbara på alla möjliga sätt. Är människan så ond? Kan människan vara så ond? Jag kan förstå att man begår brott men inget mot ett barn. Jag kan inte förstå och aldrig kommer att förstå det.

Vila i fred kära Bobby, du kommer alltid att vara i mina tankar även om jag inte känner dig.”

Rubin

Kan inte bergipa

”Jag blir sjuk i själen, hjärtat värker och tåren darrar i ögonvrån. Jag tänker på stackars Bobby och allt vad han blev utsatt för. Jag kan för mitt liv inte begripa vad som rör sig i huvudet på dom som gör något sådant, som är kapabla till nått dylikt.

Tortera ett barn. Förödmjuka och slå, plåga. Att anse sig ha rätten att göra något sådant mot en annan människa. Att utnyttja den beroendeställning barnet har och använda den till ondska.”

Iris

Ofattbart

”Har precis läst om tortyren på Bobby och jag är så arg att jag kan gråta. Hur kan föräldrar oavsett om det är biologiska eller styvföräldrar göra så mot sitt barn? Hur kan mamman inte be någon utifrån om hjälp och hur kunde hon vara med och tortera honom? Helt ofattbart.”

Ulrikas hörna

Ansvar för alla barn

”Jag känner ett oerhört personligt ansvar för det som hänt Bobby. Jag lovar mig själv att ta min del av ansvaret på ett äkta sätt. Att påminna mig själv att det enda viktiga är att vara vänlig mot mig själv och alla levande varelser jag möter. När jag själv är en förebild i alla sammanhang och situationer då, först då blir jag en kraft för alla världens barn.”

Verkligheten

Måste reagera!

”Det finns väl ingen som inte gråter? Vi måste vara MER vaksamma än vad vi är. Ingen tror att just i deras stad, kvarter eller hus finns barn som åker på stryk och tortyr. Vi MÅSTE reagera och inte vara så skiträdda om vårt eget skinn...”

60-årig dams tankar om livet...

Vad vi kan göra

”Hör ni, måste bara uppmuntra er till att skaffa fadderbarn. Vi kan inte rädda Bobby nu. Men det finns massa annat vi kan göra för andra kidz.”

BitterBloggen

aftonbladet.se