Storbritannien

Pojkvän visade sig vara tjej - efter två år

Av: 

Erik Melin

Hotellet i Chester där paret träffades.
Hotellet i Chester där paret träffades.

NYHETER

En 25-årig kvinna upptäckte att den man hon träffat i två år egentligen var hennes kvinnliga vän.

Bluffen avslöjades när 25-åringen till slut tog av sig ögonbindeln.

– Jag kände något som inte kändes rätt, säger kvinnan i förhör.

2011 fick en 25-årig brittisk kvinna en vänförfrågan på Facebook av en man som kallade sig Kye Fortune. De två utvecklade en relation och Kye berättade hur han varit med om en trafikolycka och hur läkarna sedan upptäckt att han hade en tumör i hjärnan.

På grund av operationer och behandlingar menade Kye att hans kropp var ärrad och han ville därför inte träffa 25-åringen. Men deras relation blev allt starkare.

– Han sa hur mycket jag hjälpt honom att ta sig igenom sjukdomen, att det var ett tecken och att vi borde gifta oss och skaffa barn. Vi skulle göra allt, förklarade 25-åringen i en förinspelad videointervju under rättegångsförhandlingarna i Chester Crown Court som fortfarande pågår, rapporterar The Telegraph.

”Kändes inte rätt”

För till slut träffades de två ändå på ett hotell, i brittiska Chester. Kye uppmanade 25-åringen att bära ögonbindel då han var ängslig över sitt utseende och att han inte kunde röra sig ordentligt på grund av nerv- och muskelskador, berättade kvinnan.

De två hade sex och allt verkade normalt. De fortsatte att träffas på hotell i Chester. Till slut kom Kye hem till kvinnan och det var när de hade sex där som hon gjorde den förskräckliga upptäckten.

– Jag tog tag i hans bakhuvud och kände något som inte kändes rätt. Jag satt på sängen och han stod upp. Något i mig sa åt mig att ta av ögonbindeln. Jag tog av den. Där stod Gayle, berättade kvinnan under rättegångsförhandlingarna.

Bar hatt och löspenis

Gayle Newland och 25-åringen studerade tillsammans på universitetet i Chester och blev vänner vid ungefär samma tidpunkt som ”Kye” skickade sin vänförfrågan till kvinnan på Facebook.

– Jag kunde bara inte tro det. Jag kunde inte tro det. Hon höll direkt för sitt ansikte med sin hand och sa, ”det är inte som du tror”, berättade 25-åringen om upptäckten.

Under mötena ska Gayle ha tejpat sina bröst, burit hatt och använt sig av en löspenis för att upprätthålla illusionen att vara Kye Fortune, rapporterar Daily Mail.

Gayle Newland står åtalad för fem fall av sexuella övergrepp. Själv förnekar hon anklagelserna.

ANNONS

SISTA CHANSEN: upp till 25% på solskydd för alla hudtyper - MEDS

Extern länk från MEDS

Beställ här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Storbritannien