Hur vet man att en kille är intresserad?

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

Jaa, här är en tjej, 37 år och ganska ”sent ute”. Men det har ju sina orsaker. Vill ha lite olika tips på hur man ser att killen är intresserad av en. Har snappat upp några här, men några fler konkreta? Sen vill jag ha tips på hur han beter sig när han inte är intresserad, utan bara vill vara som en kompis. Liksom för att förstå skillnaden så att säga.

Singelkillen: Jag tror inte att det är någon större skillnad mellan hur intresserade män respektive kvinnor beter sig. Mer än möjligen att män är tydligare och därför mer lättolkade än kvinnor. Vi är inte lika subtila, så att säga. Det är helt enkelt lättare att förstå vad en man vill.

Den mindre begåvade charmören visslar, ropar saker som visa pattarna och greppar efter kvinnans bakdel. Inte minst om han är berusad på narkotika eller alkohol och befinner sig i en grupp med andra lika berusade män.

Den mer begåvade charmören ser till att ständigt befinna sig i kvinnans närhet. Han pratar med henne, ställer frågor samtidigt som han framhäver sig själv i syfte att framstå som en vinnare med goda gener. Dessutom bevakar han ständigt sitt byte och kan bli irriterad om en konkurrent gör entré. Han sitter lite för nära kvinnan, låter sin blick stanna i hennes ögon en aning för länge och när han känner sig lite säkrare går han över till beröring. Han smeker tjejen på armen, på nacken eller på kinden. Allt beroende på hur hemma han tror att han är. Därefter följer frågor om att ses. Och det ställer han såg gott som endast till tjejer han vill ha en kärleksrelation med.

Tjejkompisar bjuder han oftast ut till träffar där fler personer är närvarande, typ fester. Dessutom pratar han med tjejkompisen om andra tjejer. Han ber om råd om hur han ska fånga Lenas eller Olgas intresse, vilket han inte gör om han samtalar med en tjej han är intresserad av. Vidare tror jag att män i högre utsträckning än kvinnor aktivt gör saker för tjejen som han är intresserad av. Den förälskade mannen hjälper till. Han finns till hands och ger råd. Och han är beskyddande. Han är en bra kille, helt enkelt. Ni tjejer tror att han bara är snäll, men i själva verket beror allt på att han vill ligga med er. Därför blir också killar irriterade när deras flickvänner har någon ovanligt hjälpsam person efter sig. Vi vet vad han är ute efter, men det vet sällan tjejen. Ni är för det mesta grymt blåögda.

Publicerad: