God morgon! Det här hände medan du sov

Av: Anna Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Trump: Media måste upphöra med fientlighet

USA:s president Donald Trump säger att medierna måste upphöra med "oändlig fientlighet" och "falska attacker" i en kommentar till att brevbomber skickats till framträdande demokrater, Trumpkritiker och mediebolaget CNN.
Läs hela artikeln

Misstänks för cyanidmord - röjdes av falskt guldkvitto

Guldsmeden dog knall och fall – och myndigheterna misstänkte länge ingenting. Men när det dök upp misstänkt förfalskade kvitton hos If började familjen och försäkringsbolaget dra öronen åt sig. Nu sitter mannens sambo häktad misstänkt för att ha mördat mannen i 55-årsåldern med cyanid.
Läs hela artikeln

Körberg: ”Man ska inte täcka ansiktet”

Tommy Körberg tycker inte man ska få bära plagg som döljer ansiktet, och menar att man ska ta seden dit man kommer. Det säger han i ”Fördomspodden”.
– Det kommer från en urgammal patriarkal idioti. Att kvinnorna ska gömma sig, det är ju ren trakasseri av kvinnor, säger Tommy Körberg till Nöjesbladet.
Läs hela artikeln

Messi chockad av nytt försvarstrick

Marcelo Brozovic fick alla att häpna. Lionel Messi? Han såg chockad ut av kroatens nya fotbollsknep.
Läs hela artikeln

Lindas sexkrav – på deltagarna

Det bjuds på kyssrekord i årets ”Bonde söker fru”. Men vill bönderna gå längre än så sätter programledaren Linda Lindorff stopp.
– Jag brukar säga till bönderna att man inte får ligga med vem som helst och hur många som helst, säger Linda Lindorff i radioprogrammet Dilemma
Läs hela artikeln

”Åkessons sambo visar blåbrun väg”

JONNA SIMA: Det är i Sydsverige man nu erövrar makten över människors vardag och inleder samarbeten med andra borgerliga partier. Modellen ska sedan exporteras till rikspolitiken är sannolikt tanken.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN