Område i Malmö avspärrat – blodiga kläder påträffade

1 av 2
NYHETER

Polisen spärrade av ett område i Västra hamnen i Malmö under onsdagskvällen och sökte med hund på platsen efter att blodiga kläder hittats.

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

– Vi har gjort fynd som gör att vi inte kan utesluta att ett brott har skett, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Platsen vid korsningen Östra Varvsgatan och Västra Varvsgatan har varit avspärrad sedan 22.15-tiden på onsdagskvällen, uppger Anna Göransson, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.

Har hittat blod

Området spärrades av för en teknisk undersökning.

– Vi har efter tips varit och kontrollerat ett område och gjort fynd som gör att vi inte kan utesluta att ett brott har skett, säger Anna Göransson.

Polisen skriver på sin webbplats att blod och blodiga kläder har hittats på platsen.

Fredrik Bratt, polisens presstalesperson, uppger på torsdagsmorgonen att ingen skadad person hittats och att det inte heller finns någon brottsmisstänkt.

– Men vi rubricerar det som grov misshandel. Det gör vi för att hänga upp det på något och kunna ta reda på vad som har hänt. Brottsrubriceringen kan ändras, det kan vara ett grövre brott eller inte röra sig om ett brott alls, säger han.

Vädjar om tips

Det första tipset till polisen kom in klockan 18.22 på onsdagskvällen. Nu vädjar polisen till allmänheten att höra av sig på telefonnummer 114 14 om någon sett eller hört något i anslutning till platsen.

– Om man sett något eller känns vid de här blodiga kläderna får man gärna höra av sig, säger Fredrik Bratt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Malmö