Nyheter

Här small det i dag i jultrafiken

Av: 

Josefin Westin

NYHETER

Dagen före julafton är en av de värsta trafikdagarna på året.

Det har även varit halt och visat sig på vägarna.

Här har Aftonbladet samlat dagens trafikolyckor.

21.08: En singelolycka inträffade på länsväg  185 i höjd med Bjurum i Falköping. Föraren fördes med okända skador till Lidköpings lasarett.

21.01: En personbil kör på en ren på E10 mellan Stenbron och Nunnisvaara i Gällivare. Renen skadades men kunde springa från platsen. Bilens samtliga framlyktor krossades men föraren klarade sig oskadd. Renägaren är underrättad av polisen om viltolyckan.

20.40: Två bilar kolliderade på E6 i höjd med Varberg. Personerna i fordonet fördes för kontroll till sjukhuset i Varberg.

19.33: På E10 i höjd med Trångforsen i Överkalix kommun kolliderade två bilar i samband med en omkörning. Bilarnas vänstersidor skrapades mot varandra. Ingen skadades.

19.08: En personbil körde i diket söder om trafikplats Ljungby på E4.

18.24: På länsväg 529, utanför Hindås i Mölndal krockade två bilar. Den ena bilen bogserade en tredje bil. Än så länge är det oklart med personskador, men ambulans är på plats.

18.10: I korsningen mellan länsväg 127 och 128 i Sävsjö utanför Jönköping krockade två fordon. Två personer förda till Eksjö lasarett.

18.03: Två bilar frontalkrockade på Vendelsövägen i Trollbäcken i Nacka kommun. Tre personer fördes till sjukhus varav två av dem hade suttit fastklämda.

17.35: Vid norra infarten till Stenungsund från E6 inträffade en krock med flera bilar inblandade. Fyra personer fördes till Kungälvs sjukhus.

16.19: Två personbilar krockade i norrgående körfält strax norr om Bälinge på E20 vid Alingsås.

16.04: På länsväg 331 i höjd med Tappäle, norr om Viksjö i Härnösand, frontalkrockade två bilar. Fyra personer var inblandade i krocken och tre av dem fördes till sjukhus i Sollefteå och Sundsvall med okända skador. Under räddningsarbetet var vägen avstängd i båda riktningarnan - med långa köer.

15.56: En personbil voltade och hamnade på taket på E4 vid Arlanda i södergående körfält. Föraren klarade sig dock helt utan skador.

15.30: I korsningen riksväg 31 och 32, strax norr om Ekenässjön utanför Vetlanda, krockade två bilar. En förare missade stopplikten från riksväg 32 och körde rakt ut på riksväg 31. Fyra personer till Eksjö lasarett för vård.

15.09: En personbil körde in i en mur vid en rondell på E6 i höjd med Maglarp utanför Trelleborg. Två personer, en kvinna och en man, sågs lämna bilen – men smet sedan i väg.

14.50: Två bilar krockade på E10 5 kilometer nordväst om Landsjärv i Överkalix. Ingen skadades och bilarna kunde köras från platsen.

14.40: En svår olycka inträffade på E4 vid Jönköping då trepersonbilar och en lastbil kolliderade. Fem personer skadades och fördes till länssjukhuset Ryhov. En kvinna skadades svårt, enligt sjukhuset. Ett barn var bland dem som skadades i olyckan, men ska inte vara i behov av akutvård.

14.12: Fem bilar krockade och minst 15 person skadades vid en trafikolycka i Uppsala. Seriekrocken inträffade på Fyrislundsgatan. Minst fyra personer fördes med ambulans till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

13.33: Två personer fick föras till sjukhus då två bilar krockade på E6 i höjd med Falkenberg.

Trafiken var länge helt avstängd under räddningsarbetet.

13.36: En lastbil och en personbil krockade på Mörners väg i Växjö. Ingen skadades.

12.30: En personbil kör in i mitträcket och blir stående på riksväg 70 vid Brovallen i Avesta. I fordonen färdas en kvinna med ett barn.

12.20: En singelolycka inträffade på E6 mellan Mellbystrand och Skummeslöv utanför Laholm då en bilist körde av vägen. Föraren klarade sig undan med lindriga personskador. Vägen fick stängas av en kortare stund i

södergående riktning.

12.01: Tre personbilar kolliderade på Uddevallavägen vid Kungsälvs busstation. En av bilarna fick bärgas från platsen. Tre person fördes till Kungsälvs sjukhus.

11.37: En buss och en personbil kolliderade strax söder om Fjärås vid Kungsbacka och den kvinnliga föraren i personbilen klämdes fast. Räddningstjänsten fick klippa loss den skadade kvinnan som fördes med

ambulans till sjukhus.

11.37: En personbil körde in i vajerräcket i norrgående körriktning på E4 vid Norrbränningen i höjd med Söderhamn. Olyckan orsakades av halka.

11.23: Två bilar krockade på länsväg 2687 mellan Varnhem och Broddetorp, i höjd med Timmerbacken utanför Skara. Fyra personer fördes till sjukhus för observation med lindriga skador.

10.00-15.00: Halkan ställde till det rejält i trafiken. På E14 och E45 vid Östersund blev det under fredagen stundvis långa köer då ett tiotal långtradare körde fast. Halkan gjorde att de inte kunde ta sig upp för backarna. Till slut kunde mängder med sand få igång trafiken

igen.

10.00: En singelolycka inträffade på Snöåvägen i Lorensberga utanför Ludvika. Personbilen fick sladd och körde av vägen. Föraren behövde inte uppsöka sjukvård.

08.48: Två personbilar krockade på E18, vid Berghamra. Ingen skadades allvarligt i olyckan.

07.74: En personbil kör rakt in en stolpe vid Ale, i Västra Götaland. Olyckan inträffade vid hållplatsen vid Vadbacka. En person skadades.

07.15: En kvinnlig cyklist i 50-årsåldern kolliderade med en bil på Krusegatan i Malmö. Kvinnan fick föras till ambulans då hon hade smärtor i nacke, rygg och ben.

ANNONS

Nya Mumin-muggarna med Lilla My och Stinky finns hos Cervera – förboka redan nu!

Extern länk från Cervera

Läs mer och köp här!

Publisert: