”Jag vill inte ha barn”

Av: Susanna Vidlund

Publicerad:
Uppdaterad:

Palins 17-åriga dotters pojkvän talar ut

1 av 2 | Foto: All Over Press
Vill inte bli pappa Levi Johnston från Wasilla Highs årsbok. Johnston sägs vara pappa till viceprecidentkandidat Sarah Palins 17-åriga dotter Bristols barn.

Problemen hopar sig för vicepresidentkandidat Sarah Palin.

Levi Johnston, pojkvän till den gravida 17-åringa dottern Bristol Palin, är inte redo för föräldraskapet.

– Jag vill inte ha barn, säger han på sajten My Space enligt New York Post.

Den djupt konservativa vicepresidentkandidaten Sarah Palin väntas bli mormor lagom till jul. Dottern Bristol Palin, 17 år, är gravid i femte månaden.

– Bristol och den unge mannen som hon ska gifta sig med kommer snabbt att inse svårigheterna med att fostra ett barn och därför kommer de få kärlek och stöd från hela vår familj, sa vicepresidentkandidat Sarah Palin i ett uttalande i måndags.

Skandal efter skandal

Tonårsdotterns graviditet var den senaste skandalen som skakade Sarah Palin. Efter allt intensivare internetrykten om att Sarah Palins nyfödde son i själva verket skulle vara Bristols, avslöjade hon dotterns graviditet och nyheten slog ner som en bomb i konservativa kretsar i USA.

Nu kommer nästa skandal. Bristol Palins pojkvän Levi Johnston säger att han inte alls vill bli pappa.

– Jag vill inte ha barn, säger han på My Space.

Ett "redneck"

Han avslöjar även andra detaljer om sitt privatliv:

– Jag är ett dj-a redneck som gillar att åka snowboard och dirtbikes. Men jag älskar att spela hockey. Jag gillar att campa och hänga med grabbarna, skriver Levi Johnston på My Space.

Enligt boende i Wasilla, Alaska, som Levi Johnston och Bristol Palin kommer ifrån, ska paret ha dejtat i cirka ett år.

– De har varit tillsammans ett bra tag, över ett år. Jag hoppas att allt går bra. Det här är unga från trakten, säger en källa till Daily News.

Fortsatta problem

Problemen slutar inte där. Nu har Tv-kanalen ABC upptäckt att både Sarah Palin och hennes make på 1990-talet var medlemmar av Alaskan Independence Party (AIP). Ett parti som länge har kämpat för att delstatens invånare ska få folkomrösta om att bryta sig ur USA.

Tv-kanalen noterar att John McCains motto är "Riket först" medan AIP har slagordet "Alaska först – alltid Alaska".

Publicerad: