"Vi har en folkfest"

Foto: MAGNUS WENNMAN
När Dajana Lööf ställer till med fest blir det ofta salsa, trummor och sång.
NYHETER

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll? Dajana Lööf, 24, programledare för kommande ”Lustgården” i TV 3:

Jag börjar med att gå till Systembolaget och köper vin, champagne och bira. Jag har bjudit hem lite kompisar och vi samlas hemma hos mig. Ofta när vi träffas så är det som en liten folkfest, många av oss är musiker och dansare. Det blir salsa, afrikansk musik och trummor. Vi sjunger också, oftast egna låtar eftersom de flesta skriver och komponerar. Det är kul att utbyta idéer.

Efter att man dansat så behöver man ny energi och vi är lite sugna på mat. Vi går till Republik på Tulegatan. De har god mat. Jag äter en oxfilé med rödvinssås och väldigt god potatis. Riktigt läckert och saftigt! Vi softar, käkar och garvar. Till maten dricker vi champagne, det blir man bubblig och glad av.

Sen så måste man ut och dansa lite. Vi drar till La Habana, det är intimt och trevligt. Vi dansar salsa på nedervåningen och dricker exotiska goda drinkar, det är som ett annat land. Jag är ingen salsadrottning, men jag tycker om den glada stämningen med mycket dans och rörelse.

Tidigare tusenlappar

Fille: "Bjuder på några shots"

Amit Paul: "Vi dansar till halv fyra"

Mia Coldheart: "Vi dricker öl och stångas på KGB"

Pär Lernström: "Jag ber om en limotaxi"

Paul Tilly: "Vi smörjer kråset i buffén"

Mogge: "Bjuder mina kompisar på öl"

Emilia: "Maten ser ut som en målarkarta"