Hellre en färglad drink än ölflaska

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll? Carin Da Silva, 22, ny tv-hallåa på TV4.

Foto: Middag, bar och dansgolv avverkas när Carin Da Silva roar sig i Stockholm.

"Jag är egentligen inte så förtjust i Stockholms uteliv. När man är ute i Göteborg där jag bott hittills så är det mycket mer fritt och avslappnat och man kan dansa och ha kul. Det är mer stelt i Stockholm, men det kanske beror på att man inte känner lika många. När jag går ut i Stockholm för att dansa får jag ofta spydiga kommentarer från tjejer. Men i och med det nya jobbet så ska jag ta mitt pick och pack och flytta till Stockholm.

Jag börjar med att ringa min tjejkompis och göra upp middagsplaner. Jag tar med henne till Beirut café, gillar det libanesiska köket och att man kan äta smårätter. Vi äter gott och delar en flaska vitt vin.

Vi drar vidare till Soap bar och tar varsin färgglad drink, jag har väldigt brudig drinksmak. Jag är inte gin & tonic-tjejen eller öl- tjejen. Soap bar är ett trevligt ställe där man kan sitta och prata samtidigt som det är lite feststämning. Det är liksom inte hur hög musik som helst, så man kan umgås.

Men sen blir vi lite mer partysugna och drar oss till det mer högljudda. Vi går till Hemma hos som vi brukade vara på efter direktsändningarna av ”Let’s dance”. Där står vi på borden och dansar till schlagermusik. När klockan är två så går vi vidare mot Hell’s Kitchen. Där sätter vi oss i baren och studerar folk och hittar på historier om deras liv. Där är det inte riktigt min musikstil, så då är det roligare att beskåda andra, samtidigt som vi sippar på nån skön drink.

När de stänger klockan fem så tar vi en taxi hem till mig med lite medköpt mat från Seven Eleven. Vi sätter på en dvd med Sex in the city och när vi är trötta nog så

går vi och lägger oss."

Carins favoriter:

Budget

Sofia Larsson