Singel-Hanna: ”Skeden är världens bästa”

NYHETER

Du måste byta spår! Tänka om!” Vi har precis avslutat middagen när min kompis börjar skälla på mig. Hon kräver en inventering. Att jag ska se över om det kanske redan finns nån som uppfyller mina krav.

Omedelbart så vet jag en. Skeden. Vi kallar honom det – eftersom jag har sovit sked med honom ett antal gånger genom åren. Skeden är världens bästa. Han äter gärna hamburgertallrikar med mig på Bullen. Han skickar gulliga sms. Han tycker jag är fin även om jag klivit upp 05.30.

Han propsar på att ses om så kvällen bara erbjuder oss en timme. Dessutom är han en av mina bästa vänner. Och skulle aldrig göra mig illa.

Lydigt messar jag honom. Det dröjer bara en minut tills han ringer och bokar en dejt. Så kvällen efter barhoppar vi på Söder. Som vanligt är det avspänt och trevligt. Och väldigt fysiskt. Han har sin arm runt min axel när jag ser i ett skyltfönster hur fina vi är tillsammans.

Och när han ett antal öl senare följer mig till t-banan för att säga hejdå, kramar han mig som om han aldrig vill göra något annat. Jag vet faktiskt inte vad mer man kan önska sig.

Singel-Peter: ”De jag vill ha är upptagna”