Kuddkalas

NYHETER

Fräscha kuddar - billigaste sättet att förnya lyan

Det är en hård värld där ute.

Så fixa ett mjukt hem.

Gosa loss med vårfina kuddar och piffiga puffar.

Foto: Pynta hemmet Helena Kepinski, 28, badar i kuddar på Spiti. Hemma har hon ett tiotal kuddar, i lila och cerise toner. ”Att utsmycka med kuddar är ett enkelt sätt att göra hemmet vackert”, säger hon.

Men en ensam kudde gör ingen mysfest.

- Man måste ha några stycken så att det blir ombonat och man får den där härliga avslappnade känslan. Inte minst i tv-soffan nu när så många satsar på hemmabio, säger Maria Lindström, biträdande varuhuschef på Åhléns Skanstull.

Tröttnat? Byt!

I homestyling-tider som dessa är kuddar också en bra investering.

- Det är ett så enkelt och billigt sätt att göra sitt hem vackrare. Det är ju bara att byta om man tröttnar, säger Helena Kepinski på Spiti i Västermalmsgallerian.

Om du vill förnya ditt hem i vår så kryllar det av kuddfodral i sköna gröna färgtoner. Ljust och romantiskt kommer inför sommaren. Brunt och turkost, gärna i kombination, finns det också många varianter av.

Ton i ton är bäst

Och varför nöja sig med att bara lägga kuddarna som prydnad på säng och soffa? Stora sittkuddar och färgglada puffar piffar också upp ett vinterstelt hem.

- Det viktigaste är att man matchar så att kuddarna går ton i ton med resten av möblemanget. Sedan är det populärt att ha någon eller ett par kuddar som bryter av också, säger Maria Lindström.

Miranda Sigander

ARTIKELN HANDLAR OM

Inredning