”Ska vi ta ut våra korvören idag eller hoppas på det bästa?”

NYHETER

Aftonbladet.ses bloggare skriver om börsraset. Hur ska man göra som småsparare? Ska man sitta lugnt i båten, ha is i magen eller ska man hänga på och sälja av medan tid är?

”Cedox” tänker sälja lite av sina fonder, och hoppas på att:

– Klipparna förlorar mer än vad jag gör!

”Cedox” blogg:

”Det verkar darrigt på börsen igen. När småspararna lastat in tillräckligt, då gör storfinansen och klipparna uttag och då faller Börsen som en sten!

Och vi små funderar, ska nedgången fortsätta, ska vi tar ut våra korvören idag, trots att börsen gick ner nästan 5%-enheter på två dagar, eller ska vi ligga kvar och hoppas på det bästa?

Om vi säljer idag får vi lite mindre än om vi sålt i förra veckan. Väntar vi med att sälja och Börsen dippar ännu mer, då förlorar vi ytterligare, (alternativt får mindre överskott)!

Det är verkligen inte lätt att veta vad som styr Börsen!

Själv ska jag – med inga argument alls – sälja lite av mina fonder! Och samtidigt hoppas jag att klipparna förlorar mer än vad jag gör!”

Cedox

”Det slår aldrig fel”

”Tansaga” konstaterar att:

– Det slår aldrig fel att när jag köper värdepapper så rasar dom med blixtens hastighet.

Det är bara att ”bokmärka” hennes blogg, köpa och sälja där efter??!

”Jag tar helt på mig skulden att det för närvarande är en ordentlig börskrasch Crying 2. Det slår aldrig fel att när jag köper värdepapper så rasar dom med blixtens hastighet. Så alla ni som drabbas. Förlåt mig."

Tantsaga

Så här kan du också blogga

Skaffa en egen blogg – gratis, på aftonbladet.se

Birgitta Wilén