Hur ska framtiden se ut?

NYHETER

Ungt val efterlyser dig som tycker och tänker om miljön

Nästa veckas tema på Ungt val är miljö.

Vad tycker du om Sveriges miljöpolitik? Hur vill du att framtiden ska se ut?

Ungt val behöver duktiga debattörer med välvässade pennor och starka åsikter – kanske är just du den debattör vi söker.

Vi har under några veckors tid sökt efter duktiga debattörer inom vissa ämnen. Detta är en rekrytering som kommer att fortsätta ett par veckor framöver och vi har redan fått in massvis med välskrivna debattartiklar.

Men vi vill ha fler!

Denna vecka är Ungt val på jakt efter duktiga debattörer med ordentligt vässade pennor som vill debattera inom ämnet miljö. Är du oroad för växthuseffekten? Hur ska vi göra för att stoppa gifterna i maten? Kärnkraften – ren energikälla eller tickande bomb? Om du fick bestämma: Vilken miljöpolitik ska Sverige föra i framtiden?

Ta chansen att få gehör för dina åsikter på Ungt val! Och gör det nu!

Låter detta som något för dig? Skriv en debattartikel kring ämnet miljö! Det är ett oerhört brett ämne, så välj en inriktning.

Texten ska vara 1800-2000 tecken, observera tecken inklusive mellanslag, inte ord. Engagerande och provocerande - men utan att gå över gränsen. Du kommer inte att få betalt för texten, men väldigt många kommer att läsa vad just du tycker och tänker.

Vi behöver få in din debattartikel senast 21 februari 2006. Mejla ditt bidrag till [email protected] Glöm inte ange Lunarsmeknamn, namn, adress och telefonnummer, så att vi kan kontakta dig om du är den debattör vi söker! Skicka även med ett foto på dig själv!

Gnugga geniknölarna och skriv så pennan glöder! Lycka till.