Nya bilder släpps i sökandet efter elitsoldaten Corrie, 23

NYHETER

Elitsoldaten Corrie McKeague, 23, gick in i en återvändsgränd – sedan dess är han försvunnen.

Nu går polisen ut med nya övervakningsbilder i jakten på vittnen som kan lösa gåtan.

– Vi vill inte missa den där avgörande biten som kan ge oss information som leder till att vi hittar Corrie, säger Katie Elliott vid Suffolkpolisen.

1 av 8
Polisens nya bild.

23-åriga Corrie McKeague försvann efter en utekväll med vänner i Bury St Edmunds i engelska Suffolk den 23 september 2016, rapporterar BBC.

Efter att ha kommit i från sitt sällskap fångades han av stadens övervakningskameror när han går runt i natten. Sista bilden på Corrie fångade honom när han gick in återvändsgränd kallad ”Hästskon”.

Men trots att kamerorna täcker enda vägen in kom Corrie, 23, aldrig ut.

23-åringen är fortfarande försvunnen trots polisens och hans familjs intensiva efterforskningar. Som en del av sökandet har polisen arbetat hårt med att identifiera de andra personer som synts på Bury St Edmunds-övervakningskameror vid tiden för Corries försvinnande.

Nu går de ut med nya bilder av tre personer som de fortfarande inte kunnat komma i kontakt med och som polisen hoppas kan lösa det mystiska försvinnandet.

De tre personerna på bilderna som polisen nu gått ut med är de sista som befann sig ute på Bury St Edmunds-gator vid tiden för Corrie McKeagues försvinnande.

– Vad som är av yttersta vikt är att allmänheten lämnar in all information de har om Corries försvinnande direkt till polisen så att vi kan utreda det. Vi vill inte missa den där avgörande biten som kan ge oss information som leder till att vi hittar Corrie, säger Katie Elliott vid Suffolkpolisen i ett pressmeddelande.

Corrie McKeague är utbildad fallskärmssoldat vid det brittiska flygvapnet, RAF, och stationerade i närheten av Bury St Edmunds. Hans familj har bedrivit en egen utredning vid sidan av polisens och har också gått ut med en belöning på över 550 000 kronor för tips som leder till att 23-åringen hittas.

– Människor går inte bara upp i rök, säger 23-åringens farfar Oliver.

ARTIKELN HANDLAR OM