Nyheter

Madde skämtsam vid prisutdelning

Av: 

Tina Remius

NYHETER

Avslappnad prinsessa utan spår av förkylning

Foglossning fick Madeleine att tacka nej till Nobelfesten och en förkylning satte stopp för drottnings Silvias mottagning på slottet. Men i dag fanns prinsessan på plats vid utdelningen av stipendier i Svenska Ridsportförbundets jubileumsstiftelse i Hovstallet.

Det var en avslappnad och skämtsam prinsessa som klev ut på den röda mattan i Hovstallet för att dela ut stipendium. Inga spår syntes av den förkylning som ska ha varit anledningen till att Madeleine inte var med vid drottningens mottagande på slottet i går.

Skämtade och log

När representanter för Svenska Ridsportförbundet talade om hur duktiga hästarna som red runt i stallet bakom prinsessan är passade Madeleine på att skämta.

– Hästarna klarar det här testet bra med tanke på det här, sa prinsessan med en gest mot det stora pressuppbåd som samlats i stallet.

Och när stipendiet utdelades till Paulinda Friberg hjälpte Madeleine pressen att få fina bilder genom att vinkla både stipendiet och Paulinda Friberg mot pressuppbådet.

– Vi gör så här så blir de extra glada, sa hon.

Tackade nej till drottningens mottagning

Drottning Silvia fyller 70 år den 23 december och firandet har redan startat. I går skulle hela kungafamiljen samlas för att medverka på drottningens mottagning på slottet. Men prinsessan Madeleine kom aldrig och anledningen var att hon låg sängliggandes med förkylning och därför inte kunde delta.

Nyligen tackade hon även nej till att vara med på Nobelfesten eftersom hon drabbats av en smärtsam foglossning. Prinsessan Madeleine beräknas föda den 25 februari.

ANNONS

Spara pengar och slipp krångel - jämför och byt till en bilförsäkring med bra pris och villkor!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert: