TRIPPELFESTEN

NYHETER

Aftonbladet.se bevakar Allsången och DN-galan

Foto: fest I kväll är det fest. Hela tre evenemang på en kväll.

Allsång på Skansen och DN-galan.

Ikväll bevakar Aftonbladet.se båda publikfesterna på plats.

Dessutom är det skånsk fotbollsfest ikväll – och Sportbladet Zoom håller koll på derbyt på Malmö stadion.

Under eftermiddagen och kvällen är Aftonbladet.ses utsända på plats på Skansen och på Stockholms Stadion för att bevaka publikfesterna.

DN-galan drar igång vid 16 – och första höjdpunkten är Stefan Holms jakt på årsbästa i höjdhopp vid 18.45. Sen följer Johan Wissman på 400 meter, Magnus Arvidsson på spjut och Kajsa Bergqvist på höjd.

Minut-för-minut

Strax efter klockan 20 är det dags för Carolina Klüft på längd, sen följer Mustafa Mohamed på 3 000 meter hinder och systrarna Kallur på 100 meter häck. Sportbladet.ses utsände är på plats med minut-för-minut-rapporter och intervjuer med stjärnorna.

Aftonbladet.se bevakar också säsongens sista Allsång på Skansen, efter Anders Lundins hamburgerincident. Vår utsända är på plats under repetitionerna, under showen och efter med intervjuer och kommentarer från stjärnorna på plats.

Skånederby

Ikväll drabbar också Malmö och Helsingborg samman i fotbollsallsvenskan. Båda lagen ligger på den undre halvan av tabellen men har chans att klättra efter kvällens match. Sportbladet Zoom håller koll på den skånska publikfesten på Malmö stadion.

Aftonbladet.se