Älskling, vilket sexigt väder...

Publicerad:
Uppdaterad:

Vad gör man i ösregnet? Här är våra blötaste tips

regn - en extra krydda Aftonbladets sexrådgivare Linn Heeds bästa raggningstips i regnigt väder: ”Erbjud någon en plats under ditt paraply.”
Foto: KALLE ASSBRING
regn - en extra krydda Aftonbladets sexrådgivare Linn Heeds bästa raggningstips i regnigt väder: ”Erbjud någon en plats under ditt paraply.”

Nu är det sex, gambling och grillfester som gäller.

Aftonbladet tipsar om saker att göra när regnskurarna sköljer över Sverige.

–?Det är ett fastlåst väderläge med ett lågtrycksområde som stannat över Sverige. Det ligger still och kommer att fortsätta göra det till någon gång i mitten på nästa vecka, säger Jonas Höglund, meteorolog på SMHI.

Men lugn?–?semestern är inte förstörd för det. Trots att många sommarförväntningar har regnat bort finns det gott om saker att sysselsätta sig med. Bland annat är det ett lysande tillfälle att knyta nya relationer och ge extra krydda åt sexlivet.

Nya möjligheter

–?Överraskningar och grusade förväntningar är positivt. Då tvingas man stanna upp och använda sin kreativitet, säger Aftonbladets sexrådgivare och relationsexpert Linn Heed.

Oavsett om man är inne i en stadig relation eller nyss har träffat någon på en uteservering kan det ”dåliga” vädret vändas till någonting positivt.

En dag i sängen

–?Regnet legitimerar att man inte behöver fullfölja sina planer. I stället kan man välja att tillbringa dagen i sängen eller hitta på något spontant med någon man nyss träffat, säger Linn Heed.

Men om suget efter intima relationer inte är så stort finns andra alternativ.

Marianne Brealt och Michael Heie tillbringar sin semester i sommartorpet i Björklinge utanför Uppsala. Regnet har fått dem att ändra i planeringen.

–?Vi passar på att renovera stugan och spela strandspel. När folk försvinner från stranden när det börjar regna spelar vi strandtennis, kastar frisbee och spelar beachvolleyboll, säger hon.

Läs mer:

Clarence Frenker

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN