Singel-Peter: ”Man borde bli ett svin - då får man ligga”

NYHETER

Vi har samma problem, jag och min bror. Vi är för snälla. Febern gör att en enkel middag är allt jag orkar med. Dell’Attore är fullt, så det blir småstadsvibbiga Östergök.

Brorsan berättar att senaste tjejen han dejtade sagt till honom rakt ut att han borde vara taskigare mot henne. Är inte det sjukt, frågar han. Jo, säger jag. Men det är väl så det är, att vara snäll är nästan som att vara homo, attraktionskraft noll.

De säger fan vilken härlig kille du är, men menar: Inte en chans, grabben. Jag säger att man borde bli elak, ett svin, en hund, en lömsk jävla byracka. Då vill de ju åtminstone ligga med en.

Men det går ju inte, säger brorsan. Nej, jag vet, säger jag.

Cool kan man bara vara när det är en tjej man inte bryr sig så mycket om, säger jag, när man verkligen blir intresserad blir man en tönt och skjuter allt i sank. Man skickar för gulliga sms, köper en present man inte borde. Sån skit. Pang, boom, krasch.

Servitrisen kommer och frågar om det smakade bra. Jättegott, säger min bror. Kanon, säger jag. Fast egentligen var både pizzan och pastan en katastrof.

Vi är snälla vi. Fy fan för oss.

Singel-Hanna: ”Bröllopshoppet har dött”