Vägrat duscha i 37 år

avYlva Mossing

Publicerad:
Uppdaterad:

Kaliash Singh har inte tvättat sig sedan 1974

Foto: Foto: RICHARD GRANGE/BULLS
Önskar sig en son Kaliash Singh, 65, har inte duschat eller klippt sig sedan 1974. Anledning – en präst har lovat honom en son om han skippar hygienen. Nu ligger Singh bra till för titeln ”världens mest illaluktande man”.

Skulle du dela säng med världens mest illaluktande man?

Den indiske bonden Kailash Singh har inte tvättat sig på 37 år – i hopp om att få en son.

Det är inte ett rekord som direkt uppskattas av hans nära och kära. Men efter 37 års ståndaktig vägran att tvätta sig eller klippa sina 180 cm långa dreadlocks är 65-årige Kailash Singh en favorit i titelmatchen om ”världens mest illaluktande man”. Sista duschen tog Singh 1974 – strax efter att han gifte sig, enligt The Daily Mail.

Har fått sju döttrar

Förklaringen till Singhs okonventionella syn på hygien är en brinnande längtan efter en son, något som en präst lovat honom om han slutade tvätta sig. I stället tar Singh, som tillbringar sina dagar i 47-gradig hetta bland svettiga kor på soldränkta fält längs indiska Gangesfloden, dagliga ”eldsbad”. Baden omfattar marijuanarökning, böner till guden Shiva och att dansa runt en öppen eld. Men hittills har inget hjälpt – Singh fick sju döttrar på raken.

Grannarna skämtar om att kobonden ska vara glad att han fått några barn alls. Smuts och svett är knappast ett afrodisiakum – något som Singhs fru Kalavati Devi kan skriva under på. Hon hotade att sluta ha sex med honom om han inte badade, men gav till slut upp. En gång försökte familjen tvinga ner Singh i en flod, men han ”slogs och sprang i väg”.

Tänker aldrig tvätta sig

Och nu när paret nått sextioårsåldern har tåget gått för att någonsin få en son.

– Jag har ingen son, så jag kommer aldrig att tvätta mig igen. Kanske kommer jag att tvätta mig när jag återföds, fastslog Singh.

Publicerad: