Bienvenidos al corazón de Cataluña

Publicerad:
Uppdaterad:

Aftonbladets läsare uppskattar Lonely Planet-guiderna om världens bästa städer. Böckerna hyllas nu på många bloggar.

Här är ett axplock av alla positiva reaktioner:

En stad för alla Vandra längs La Rambla eller besök La Sagrada Familia (bilden), Picassomuseet eller Camp Nou.
Foto: Foto: AUTHORS IMAGE
En stad för alla Vandra längs La Rambla eller besök La Sagrada Familia (bilden), Picassomuseet eller Camp Nou.

”Köpte min andra Lonely Planet resguide med Aftonbladet i dag. Denna gång var det en Parisguide. Precis som jag skrivit tidigare så är den dels i behändigt fickformat, åtminstone om man har lite luftigare byxfickor, och dessutom är den fullpackad av matnyttig information om allt från beskrivningar av franska seder, öppettider, kultur etc till korta, men ändå relativt bra, beskrivningar av sevärdigheter och andra upplevelser.”

”I dag införskaffades den andra delen i Aftonbladets unika reseguidessamling: New York. Satsningen är ett samarbete med det australiska förlaget Lonely Planet: världens största resebokspecialist. Under hela 30 veckor kommer alla som köper Aftonbladet under måndagen och tisdagen, att ha möjlighet att köpa med en av dessa reseguider för det fantastiska priset 59 kronor”

”Påbörjade min samling av Lonely planets reseguider med Aftonbladet i dag. Så varje vecka har jag bestämt mig att köpa en så till slut har jag allihopa. Min första tanke var att bara köpa de som är från USA men med viss eftertanke så kommer jag förmodligen vilja resa någon annanstans än just USA i framtiden och när väl den dagen kommer lär jag vara glad att jag samlat på mig alla. Synd att jag missade London förra veckan men på något vis kanske jag får en sån också. Jag sitter och knåpar ...”

”Aftonbladet och Lonely Planet samarbetar och ger ut stadsguider som man kan köpa tillsammans med tidningen varje må-ti för 59 billiga pengar.

That’s my tips to you! ;)”

”Var iväg i dag och köpte Aftonbladets nya resguide, i samarbete med Lonely Planet, för London. Eller ja, köpte och köpte, första resguiden var ju gratis. Min första reaktion var att den faktiskt var mycket mindre än vad jag trodde när man såg den på bild, den är kompakt och mycket fickvänlig. Andra reaktionen kom sedan när jag var hemma och börjat bläddra i den. Den lille rackaren är fullspäckad av matnyttig information, allt man behöver veta som turist när man väl kommer till London ...”

”Nu har världens bästa reseguide Lonely Planet kommit på svenska! Dessutom kan du få köpa den med Aftonbladet för bara 59kronor/st när den i vanliga fall kostar över 200kronor i affären. (Tusen tack för tipset, Helena !!!)”

n ”Värt att köpa Aftonbladet! Det är faktiskt sant! Från och med i dag och 30 måndagar framåt är det faktiskt värt att köpa Aftonbladet. Man får nämligen köpa stadsguider från Lonely Planet för 59 kronor om man samtidigt köper en tidning!”

Publicerad: