Bilden på äldre mannens lunchdejt har berört hundratusentals

NYHETER

Chasidy Gwaltney, från USA, fångade en man på bild på alla hjärtans dag. Nu berör bilden på honom hundratusentals personer, skriver brittiska Metro.

Chasidy Gwaltney har lagt upp en hjärtskärande bild från restaurangen Corpus Christi, i Texas i USA på sin Facebooksida från alla hjärtans dag.

Vet ni vad? Vi är alla skyldiga att ta vår andra halva för givet ibland. Vi kanske glömmer att ge en hej då-kyss, säga att vi älskar denne, eller så är vi bara så upptagna i vårt eget att vi inte märker de små sakerna som betyder så mycket för den som vi håller kär. Jag såg något idag som fick mig att påminnas om att att vi inte alltid kommer ha någon att hålla om, prata med, älska, ha roligt med eller till och med bråka med då och då”, skriver hon i sitt inlägg.

Foto: Facebook
Mannen tog ut sin döda frus aska på lunchdejt.

Bilden visar en man som sitter ensam gråtandes vid ett bord – framför honom har han placerat en urna.

Vid första anblicken ser det ut som att den här mannen spenderar sin alla hjärtans dag ensam, men det är faktiskt hans döda fru i den vackra urnan som finns på bordet. Tydligen så var hans kärlek till henne, och är fortfarande, så stark att han tog med hennes aska för en lunchdejt på alla hjärtans dag. Han köpte till och med ett glas vin till henne”.

Hundratusentals personer har berörts av bilden på den äldre mannen, vars identitet i skrivande stund är okänd. ”Det här krossar mitt hjärta”‚ kommenterar en person.

Snälla, kom ihåg att älska din kärlek medan du har möjlighet. Du vet aldrig vad morgondagen kommer att medföra, eller ta ifrån dig. Glad alla hjärtans dag”, avslutar Chasidy Gwaltney inlägget.

ARTIKELN HANDLAR OM