Dörrarna var igenspikade – från insidan

NYHETER

Mysteriet med saknade familjen bara växer

London Familjen Foster levde i lyx – samtidigt som deras företag hade tiotals miljoner kronor i skulder.

En historia om utpressning och skumma affärer nystas upp kring den försvunna familjen.

Christopher, 50, Jillian, 49, och Kirstie, 15, har varit saknade sedan lågorna slog upp i deras hem i brittiska Shropshire i tisdags.

Dörrar och fönster hade spikats igen från insidan innan huset tändes på. Ingen kunde ta sig varken ut eller in.

På gården fanns blodpölar och blodspår ledde in i elden. Två av familjens hundar var skjutna och troligtvis dumpade i villan. Även familjens hästar var slaktade. Överallt låg avlossade kulor.

I går hade polisen ännu inte kunnat gå in i villan av säkerhetsskäl, men allt eftersom tiden gick utan ett spår efter familjen växte farhågorna om att man kommer hitta dem döda där inne.

Ekonomiska problem

Christopher Foster beskrivs som en affärsman med svåra ekonomiska problem – och många fiender.

50-åringen har varit inblandad i tveksamma affärer. Hans företag Ulva Ltd upplöstes i fjol. Då hade bolaget skulder på 22 miljoner kronor. Ändå levde familjen ett liv i lyx.

Christopher höll på att bygga en sjö utanför sitt 15-miljonershus, han hade nyligen köpt en häst för tiotusentals kronor till sin dotter som utbildades på en exklusiv privatskola och familjen körde en Porsche, Aston Martin, Ferrari och Range Rover.

Familjetragedi

Det finns nu uppgifter inifrån polisutredningen om att det hela är en familjetragedi. Lyxlivet var bara en yta. Familjen var nära att förlora sitt hus på grund av skulderna.

– Vi misstänker att en i familjen har dödat de andra och sedan slaktat djuren och begått självmord, säger en poliskälla till Daily Mirror.

Samtidigt finns misstankar om att familjen inte alls är död, utan att de själva satt eld på huset och flytt från skulderna.

I går skickade polisen, enligt The Independent, ut ett meddelande till alla flygplatser och hamnar: Om familjen försöker lämna landet ska de stoppas.