Nyheter

Här är Sveriges bästa vardagsbloggar

Av: 

Lisa Olsson

NYHETER

De nominerade för Stora Bloggpriset 2008 är klara.

Bloggpanelen för Stora Bloggpriset har varit flitig och nu är det dags att presentera finalisterna inom kategorin Vardag.

De nominerade är:

Att vara Alex Schulman

bloggfrossa & Mannen som blev trött...

Stationsvakt

the real mymlan

Tonårsmorsa

Stora Bloggpriset är ett årligen återkommande evenemang för att utse årets bästa bloggare. Bakom priset står Aftonbladet och Bloggportalen. Syftet är att främja goda prestationer inom svenskt bloggande. Bloggpanelen har nominerat 2008 års bästa bloggare i sju kategorier. I dag presenteras de fem finalisterna i kategorin Vardag.

- En vardagsblogg är internets motsvarighet till TV:ns dokusåpa eller realityshow. I bloggen följer man en persons liv och leverne och är bloggen tillräckligt intressant är det väldigt lätt att fastna. Läsaren vill ha sin dagliga dos av personens liv, tankar och åsikter, och för att kolla upp vad personen gör eller har gjort idag, säger Karolina Lassbo som själv bloggar på Aftonbladet.

Vinnaren utses 2 februari

Under onsdag eftermiddag presenteras Stora Bloggprisets sista kategori Politik & Samhälle här på Aftonbladet. Svenska folket kommer att kunna rösta på sin favorit på sajten för Stora Bloggpriset från och med vecka 4. Måndagen den 2 februari anordnas en gala på Nalen i Stockholm där vinnarna presenteras och prisutdelningen av Stora Bloggpriset sker.

- Det är verkligen veteraner på området som är nominerade med undantag för Alex Schulman, som är rena nykomlingen i jämförelse med de andra fyra. Alex har i och för sig hållt på ett tag han också, men de andra har bloggat sedan 2005, säger Karolina Lassbo.

"Förvånad att Blondinbella inte är nominerad"

- Jag är lite förvånad över att Blondinbella inte är nominerad. Jag tycker personligen att hennes blogg varken är bättre eller sämre än de nominerades bloggar. Hon är så pass stor att hon borde ha fått röster, men det kan ju alltid hända att hon inte är framröstad bara för att hon är överlägset störst i den svenska bloggosfären, att den svenska avundsjukan har sagt sitt och panelen har valt att lyfta andra bloggar istället, tillägger hon.

Klara kategorier

Mode

Nöje & Kultur

Sport & Fritid

Livsstil

Prylar & Teknik

Vardag

Politik & Samhälle

ANNONS

Munskydd, Covidtester och mycket mer till bra priser – och SNABB leverans hem till dörren!

Extern länk från Meds

Köp nu

Att vara Alex SchulmanBloggfrossa & Mannen som blev trött...stationsvaktSkyddad blogg. › Logga inFatou.se
Publisert: