Oro i världen – då ökar bitcoin

PODD Experten om utvecklingen

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Under 2020 så har kryptovalutan bitcoin nått nya rekordnivåer. För tre år sen var läget annorlunda. Då hade kryptovalutan sjunkit rejält i värde.

Bitcoin är världens största kryptovaluta. Den distribueras på nätet och är snabb och enkel att handla med över hela världen. Men det finns risker att din digitala plånbok kan bli hackad. Valutan har också förekommit i olika brottsliga sammanhang som droghandel och pengatvätt.

Hur kommer det sig att bitcoin ökat så rejält under året? När kommer kryptovaluta bli en del av vår vardag? Det här tar vi upp i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Totte Löfström, vd på kryptovalutabörsen Trijo.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE