Nyheter

Ung man död efter skottlossning

Av: 

TT

En man har avlidit efter skottlossning i Örebro. Arkivbild.
En man har avlidit efter skottlossning i Örebro. Arkivbild.

NYHETER

En ung man har avlidit efter en skottlossning i ett bostadsområde i Örebro. Dödsfallet utreds som misstänkt mord och två personer har anhållits.

Polisen larmades strax efter midnatt efter att ett vittne hört något som lät som skott.

– Ett vittne meddelar att den skjutne får skjuts från platsen och vi möter den här bilen som den skadade är i och följer med till sjukhuset. Där tar man hand om honom och en stund senare får vi besked att mannen är avliden, säger polisens vakthavande befäl Kenneth Johannesson.

Mannens anhöriga har underrättats. Två personer anhölls vid 3.30 natten till onsdagen misstänkta för inblandning i händelsen, men polisen vill ännu inte gå ut med en brottsrubricering.

– Vi har spärrat av en trolig brottsplats i väntan på teknisk undersökning och kommer att fortsätta försöka få tag på folk som kan berätta något i ärendet, säger Mats Öhman, presstalesperson hos polisregion Bergslagen.

Dödsskjutningen är den fjärde inom loppet av ett år i Örebro. Rättegångar pågår gällande två av dessa, där flera gängkriminella uppges var inblandade. Ännu finns inga uppgifter kring huruvida den senaste skjutningen har koppling till de tidigare, enligt SVT Örebro.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert: