Familj

Erbjuder 500 000 kronor för nanny – till hemsökt hus

Av: 

Jonna Claesson

NYHETER

En familj i Skottland söker efter en barnflicka och är beredda att betala en rejäl årslön till den som ställer upp. Men det finns en hake, huset är hemsökt, skriver The Telegraph.

På en hemsida för barnpassning har en familj i Skottland lagt ut en annons där de söker en barnflicka till deras två barn på fem och sju år.

För att förbereda frukost, skjutsa barnen till och från skolan, hjälpa barnen med läxorna och göra de klara för sängdags, betalar familjen ut en årslön på 50 000 pund, vilket motsvarar ungefär 500 000 svenska kronor.

Men det låter lite för bra för att vara sant. Och det finns en hake. Familjens hus är hemsökt av andar och bara under det senaste året har fem barnflickor lämnat jobbet.

”De har alla angett övernaturliga händelser som anledning. Exempelvis konstiga ljud, krossat glas och möbler i rörelse. Vi har själva inte upplevt något övernaturligt då det bara rapporterats när vi har varit borta”, skriver familjen i annonsen.

”Den är äkta”

Richard Conway, vd för Childcare.co.uk säger till Telegraph att det här var den mest intressanta annonsen som han har sett och att han blev chockad när han såg den.

– Några av personalen på HQ var skeptiska till om det var en äkta annons. Men när vi pratat med familjen och med tidigare medarbetare insåg vi att den var äkta. Vi har tusentals leverantörer av barnpassning på webbplatsen och vi hoppas att en av dem kommer kunna hjälpa familjen, säger han till Telegraph.

ANNONS

Sänk elkostnaden! Jämför elavtal och hitta ett bra avtal för dig – helt gratis!

Extern länk från Compricer

Jämför och byt nu!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Familj

Övernaturligt

HQ

Skottland