Baldejten dumpade henne – då ryckte farfar Alvin, 67, ut

avNicole Gustafsson

På självaste dagen då examensbalen hölls blev Kaylah Bell, 18, dumpad av sin dejt.

Men kvällen skulle bli räddad – av farfar Alvin.

Nu hyllas barnbarn och farfar för sina fina balbilder på sociala medier.

High school-studenten Kaylah Bell, 18, från Kalifornien hade sett fram emot sin skolas årliga bal. Hon hade köpt en klänning och bestämt vem hon skulle gå med. Men utan förvarning så dumpade hennes dejt henne – precis innan balen.

– Han bangade ur och bestämde sig för att gå med någon annan. Det var sista minuten och jag stod där utan dejt, säger Kaylah till Now This.

Men det skulle visa sig att hon inte skulle behöva gå på balen själv trots att dejten backat i sista stund. Kaylah hade nämligen en annan man i sitt liv som mer än gärna ville ta med henne till balen – sin farfar.

Farfar Alvin: ”Stolt över mitt barnbarn”

Farfar Alvin, 67, satte på sig en kritsträcksrandig kostym, en puderrosa slips och eskorterade sitt barnbarn till balen.

– Jag är så stolt över mitt barnbarn. Jag älskar henne, förklarar Alvin glatt.

Det är inte första gången han rycker ut för stötta och visa sin kärlek för Kaylah.

– Jag och min farfar har varit nära sen jag föddes och vi har gjort liknande saker förut. Ett år var han min alla hjärtans dag dejt, berättar Kaylah.

Blev succé på Twitter: ”Fantastisk farfar”

När Kaylah och farfar Alvin kom till balen tog de flera bilder som Kaylah la upp på sitt twitter-konto. Det dröjde inte länge förrän reaktioner och kommentarer började välla in och hennes balhistoria blev snabbt en vial succé.

”Jag kan inte tro att du inte hade en date! Du är vacker! Och den klänningen är fantastisk! Din farfar är en speciell man! Vilken välsignelse” skriver en person under Kahlays twitterinlägg.

En annan skriver:

”Fantastisk farfar! Du är en underbar ung dam. Galen man som inte kunde känna igen klass och skönhet. Farfar – räddaren i nöden!”

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Studentliv

Familj