Uppsala

Modern villa med pool toppar klicktoppen i Uppsala

Av: 

Adelina Storkaas

NYHETER

Trots badkrukevädret verkar många ha drömt om lata dagar framför poolen förra veckan.

Andra drömde om en lärarbostad från slutet av 1800-talet, ett 70-talshus med en lummig trädgård och en nyproducerad villa.

Här är de mest klickade bostäderna i Uppsala på Hemnet.

Storvreta, Uppsala.
Storvreta, Uppsala.

1. Storvreta, Uppsala

Pris: 6 500 000 kronor. Antal klick: 9 789. Mäklare: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

Den mest klickade bostaden hittar vi 20 minuters bilfärd från centrala Uppsala, på en tomt med ängar och åkrar runt husknuten. Huset på tomten byggdes för fem år sedan och rymmer sju rum, fördelat på två plan. Boarean är på nästan 200 kvadratmeter.

På entréplan finns ett kök, sovrum, badrum och vardagsrum med braskamin och öppningsbart glasparti som leder ut till poolområdet. En trappa upp finns ett allrum med balkong, fyra sovrum och ett badrum med badkar. På tomten som är på drygt 900 kvadratmeter finns också ett garage.

Gamla Uppsala, Uppsala.

2. Gamla Uppsala, Uppsala

Pris: 4 975 000 kronor. Antal klick: 8 603. Mäklare: Widerlöv&co.

Den näst mest klickade bostaden ligger lantligt, några kilometer norr om centrala Uppsala. Huset som är på 160 kvadratmeter är nyproducerat och rymmer 5,5 rum, fördelat på två plan plus kattvind. På entréplan hittar ett vardagsrum i öppen planlösning med kök, ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns ett allrum, två sovrum och badrum. På tomten som är drygt 1 700 kvadratmeter finns även ett garage med badrum och framdraget vatten/avlopp för köksdel.

Sunnersta, Uppsala.

3. Sunnersta, Uppsala

Pris: 4 995 000 kronor. Antal klick: 7 806. Mäklare: Svensk fastighetsförmedling.

Den tredje mest klickade bostaden hittar vi på en lummig tomt, 20 minuters cykelväg från centrala Uppsala. Huset som är på 163 kvadratmeter är byggt 1970 och rymmer sex rum, fördelat på två plan. På entréplan finns ett kök, matrum och två allrum. En trappa upp finns ytterligare ett allrum, ett badrum och tre sovrum.

Knutby, Uppsala.

4. Knutby, Uppsala

Pris: 2 475 000 kronor. Antal klick: 7 406. Mäklare: Riksmäklaren.

Den fjärde mest klickade bostaden hittar vi 40 minuter med bil öster om centrala Uppsala. Huset är en gammal lärarbostad från 1890. Det sträcker sig över 165 kvadratmeter och har totalt sju rum, varav fem kan användas som sovrum. Köket som går i lantlig stil har en spis för vedeldning och matlagning. På tomten, som är närmare 5 500 kvadratmeter stor finns ett garage, en timmerlada och en jordkällare med loft.

Bälinge, Uppsala.

5. Bälinge, Uppsala

Pris: 3 485 000 kronor. Antal klick: 6 720. Mäklare: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

Den sista bostaden på listan byggdes 1972 och ligger 20 minuters bilfärd från centrala Uppsala. Huset som är på 172 kvadratmeter har 1,5 plan och rymmer sex rum. På entréplan hittar vi vardagsrum med braskamin, ett kök, badrum med dusch, tvättstuga och tre sovrum. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum, ett allrum, badrum och bastu. På tomten som är på 730 kvadratmeter finns ett garage.

ANNONS EXTERN LÄNK

Minska risken för smittspridning under vintern – handla munskydd, hudvård och vitaminer hos MEDS

Meds

Publisert:

LÄS VIDARE

Uppsalafamiljen valde livet på en bondgård i Andalusien

ÄMNEN I ARTIKELN

Uppsala

Hemnet

Bostadsförmedlingen