Här är läsarnas julhälsningar till drottningen

1 av 2
NYHETER

Drottning Silvia har drabbats av yrsel efter en längre tids förkylning och är inlagd på sjukhus för observation och provtagning.

Hundratals Aftonbladetläsare har skickat in sina julhälsningar till drottningen.

Foto: Stefan Mattsson
Drottning Silvia.

Drottningen fördes till Karolinska universitetssjukhuset i Solna på fredagen, hennes 73-årsdag, och kommer att ligga kvar över natten till juldagen.

Sedan får hon förhoppningsvis åka hem till sin familj och fira jul, skriver många Aftonbladetläsare i sina hälsningar till drottningen.

”Kära drottning Silvia, jag tycker att du är enastående och jag hoppas att du snart mår bra igen. Allt gott till dig och de dina!” skriver Anna Ekelund Nachman.

”Önskar Eders Majestät en god jul och ber för ert snabba tillfrisknande. Hoffe, dass Sie sich besser fühlen, so schnell wie möglich!” skriver familjen Naumann.

Från Finland till Sydafrika

Hälsningarna strömmar in från när och fjärran.

”Vi tillönskar drottning Silvia ett snabbt tillfrisknande. God Jul och Gott Nytt År!” skriver Susanne Mallenius och Christine Mallenius i Finland.

”Krya på dig och grattis i efterskott önskar vi från ett ljuvligt Sydafrika”, skriver Mia.

”Stor beundran”

Många passar på att uttrycka sin kärlek till drottning Silvia.

”Till den vackraste och vänaste. Nu måste Ni bli frisk, det är så många barnbarn som väntar på sin älskade mormor och farmor. Vi är många som önskar Er bättring. God Jul och Gott Nytt År”, skriver Eva Calleman.

”God Jul Silvia, du är en fin och vacker drottning, krya på dej! Puss & Kram”, skriver Kallima.

”Jaryskt

”Kära Drottning Silvia! Jag hoppas ni blir frisk snart! Ps.Klänningen ni bar på Nobelfesten var så vacker, den matchade er perfekt!” skriver Rebecca.