Gruppvåldtäkt i Indien – flera män våldtog kvinna till döds

avEmma Lindström

NYHETER

En kvinna i Indien har våldtagits och mördats av flera män. En 24-åring ska tidigare pressat kvinnan att gifta sig med honom – nu är han huvudmisstänkt i fallet.

– Resultaten tyder på att det var en brutal våldtäkt och mord, säger läkaren SK Dhatterwal, som undersökte kroppen, till The times of India.

Ännu en brutal gruppvåldtäkt skakar Indien. Två män är misstänkta för att ha våldtagit och mördat en 23-årig kvinna, skriver The times of India.

En 24-årig och en 28-årig man är gripna av polis, den yngre mannen är huvudmisstänkt. Enligt offrets familj kan ytterligare sex personer vara inblandade i det fruktansvärda mordet.

Kvinnan ska ha förts bort i bil från staden Sonipat 9 maj. Männen misstänks först ha våldtagit henne för att sedan slå henne i ansiktet med en tegelsten och till slut överge kroppen.

Krossad skalle

Obduktionen visade att ben i kvinnans huvud var krossade i bitar samt att ett vasst föremål förts in i hennes underliv.

– Resultaten tyder på att det var en brutal våldtäkt och mord, säger läkaren SK Dhatterwal som undersökte kroppen, skriver The times of India.

Den lemlästade kroppen hittades två dagar efter att kvinnan bragts om livet.

Offrets mamma identifierade 23-åringen på hennes kläder.

Vägrade gifta sig med mannen

Den huvudmisstänkte mannen uppges ha pressat kvinnan att gifta sig med honom.

– Han pressade henne att gifta sig med honom och hotade henne. För en vecka sedan stoppade han henne när hon var påväg från jobbet. När hon gjorde motstånd hotade han henne och nedvärderade henne. Hon slog till honom och sprang hem, säger mamman i ett uttalande till polisen skriver The Times of India. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Indien