God kväll! Här är dagens toppnyheter

NYHETER

Haft fullt upp i dag och inte hållit stenkoll på nyhetshändelserna? Ingen fara – vi har bevakat dem åt dig. Här är dagens toppnyheter.

Kvinnans barn gripna för för Arbogamord

Tre personer har anhållits för drunkningsmordet i Arboga, enligt Åklagarmyndigheten.
Enligt uppgift till VLT är två av den mordmisstänkta barn till den 42-åriga kvinnan, och den tredje det ena barnets sambo som anhållits.
Läs hela artikeln

Uppgifter: Donald Trumps medarbetare i ryska samtal

Donald Trumps kampanjstab – och flera av hans närmaste rådgivare – hade tät kontakt med Rysslands underrättelsetjänst under valrörelsen.
Det framkommer av telefonavlyssning och samtalslistor, rapporterar flera amerikanska medier.
Läs hela artikeln

Toppdirektörernas inkomst – 54 arbetarlöner

Direktörerna ökar sitt inkomstgap till arbetarna. Enligt LO:s granskning tjänar nu en vd på ett av Sveriges 50 största företag lika mycket som 54 industriarbetare.
Läs hela artikeln

Kvinna gripen misstänkt för inblandning i lönnmordet

På tisdagen lönnmördades Kim Jong-uns halvbror Kim Jong-nam. Exklusiva bilder från flygplatsen visar bilder på kvinna som misstänks ligga bakom dådet. Nu uppger Reuters att en kvinna har gripits misstänkt för inblandning i mordet.
Läs hela artikeln

Foto: REUTERS
José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic, Manchester United.

Manchester Uniteds krisplan: Möte med Zlatan

FOTBOLL. Zlatan Ibrahimovic framtid i Manchester United är osäker. Tränaren José Mourinho bokar nu ett möte med stjärnan för att lösa situationen.
– De vill få ett slut på det och vet att det finns tillräckligt mycket respekt mellan José och spelaren, säger en källa.
Läs hela artikeln

Harry Potter-stjärnan kastar kläderna

Här viker hon ut sig i Playboy – ”Det är naturligt att vara naken”. Se klippet här ovanför.
Se alla dagens mest sedda tv-klipp här


Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!