Nyheter

Percy Nilsson om bråket: ”De tutar ju 400 gånger...”

NYHETER

Malmö Redhawks starke man hamnade i gräl med 19-årig tjej som kör hemglassbilen

HÖLLVIKEN. Percy Nilsson, 70, förnekar att han punkterat däcket på Hemglass bil.

– Jag hade borrmaskinen i handen, men jag använde den inte mot däcket. Tjejen måste kört på en skruv eller nåt annat på gatan som punkterat däcket, säger han till Aftonbladet.

Det var i går kväll som Malmö Redhawks starke man Percy Nilsson hamnade i bråk med en 19-årig tjej som kör hemglassbilen.

Enligt KvP ska Nilsson länge retat sig på glassbilens volymstarka melodi – och nu valde han enligt tidningen att borra sönder ett av glassbilens däck.

När Sportbladet träffar Percy Nilsson i hans hem i Höllviken medger han att han länge har retat sig på Hemglass tutande bil på hans gata.

– De tutar ju 400 gånger mellan klockan 16 och kvart över nio på måndagarna. Jag har pratat med deras advokat om detta. Jag har bett dem sluta, säger han.

”Hade borrmaskin i handen”

Han dementerar dock att det är han som har förstört däcket och tror istället att den 19-åriga tjejen har kört på ”en skruv eller en rörbit eller nåt annat” som låg på gatan där han byggde staketet.

– Jag hade borrmaskinen i handen men när hon säger att jag använde den mot bildäcket ljuger hon.

Men att Percy Nilsson irriterar sig på hemglassbilens melodi råder det inga tvivel om.

”Det var ju hennes fel”

– Jag var ute på garageinfarten och satte upp ett staket när de kom med sin tutande bil. Jag gick fram till tjejen som körde och sa att jag skulle polisanmäla henne. Då hade hon spelat sin truddelutt fem gånger här utanför.

Percy Nilsson förnekar bestämt att han begått något brott. Han har bara förklarat att han tänkte polisanmäla henne för att hon fortsatte spela Hemglass truddelutt.

– Det var ju hennes fel, tycker han. Hon hade inte behövt trycka på knappen och tutat.

ANNONS

MISSA INTE CHANSEN! Nike säsongsrea med utvalda stilar upp till 50% rabatt

Extern länk från Nike SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter