Nyheter

Ateisten Crystal, 36, dog och träffade gud

Av: 

Niklas Eriksson

Crystal McVea.
Crystal McVea.

NYHETER

Crystal McVea, 36, var ateist.

Sen dog hon i nio minuter och träffade gud.

– Jag minns bara att jag kände mig fri från alla lögner jag levt med och osanningen att gud inte älskade mig, säger hon.

Den 39-åriga amerikanskan hade efter en svår uppväxt förlikat sig med tanken på att gud inte finns. Hon såg sig själv som ateist.

Ända till 2009 då hon skulle genomgå en operation och fick alldeles för stor dos smärtstillande av misstag, enligt New York Daily News.

I nio minuter var hon kliniskt död.

Under den tiden fick kvinnan från Oklahoma se, känna och lukta på gud, uppger hon.

– Jag såg inte gud i mänsklig form, jag såg inte händer, fötter eller ett ansikte. Det jag såg var det allra vackraste ljuset. Det vet jag nu att det var hans närvaro, säger hon till New York Daily News.

Skriver bok

Från att ha sett gud som en grym och auktoritär person började hon nu förstå ”sanningen om kristendomen och guds kärlek” säger Crystal McVea.

När läkarna till slut fick liv i henne igen ville hon inte vakna. Men manades tillbaka till livet och fick ett sista bud från gud:

– Berätta för dem om det du minns, sa gud, säger Crystal McVea.

Nu, fyra år senare, kommer hennes bok om mötet ”Waking up in heaven” där hon beskriver sina nio minuter i himlen.

Trots kritiken och att hon förstår att hon inte kan leda i bevis vad hon varit med om så säger Crystal McVea att hon inte längre är rädd att älska sig själv.

– Jag växte upp rädd för att dö, rödd för smärta och det okända. Men frid och kärlek omgärdade varje ögonblick av min död och nu vet jag att döden inte är något att vara rädd för, säger Crystal McVea till New York Daily News.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger - nu upp till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Köp här!

Publisert: