Här visar Madde upp bebisbulan

Publicerad 2013-12-19

Föreställningen på Oscarsteatern var en hyllning till drottning Silvias 70-årsdag.

Men det var prinsessan Madeleines bebismage som stal showen.

Trots de senaste dagarnas förkylning strålade sessan på röda mattan.

Som brukligt anlände kungafamiljen sist av alla gäster till kvällens föreställning på Oscarsteatern. Precis innan hade dock Sofia Hellqvist, prins Carl Philips flickvän, gjort entré på den röda mattan som låg utrullad utanför teatern.

I en gnistrande blå klänning, översållad med paljetter, klev hon ensam ut ur en mörk bil. Därefter passade hon på att både vinka artigt och svara på journalisternas frågor.

– Det är så många fantastiska artister, jag tror att det kommer bli en fantastisk show. Jag hoppas att alla är bra, säger Sofia Hellqvist till Aftonbladet.

Madeleine visade upp magen

En kort stund senare svängde en bil av äldre modell upp och resten av kungafamiljen klev ur. Prinsessan Madeleine, klädd i en djupblå fotsid klänning, tog sig snabbt upp till Oscarsteaterns massiva trädörrar flankerad av Chris O´Neill. Förkylningen som plågat henne de senaste dagarna verkade som bortblåst när hon vinkade mot det samlade pressuppbådet.
Men de flestas fokus låg nog ett par decimeter längre ned. Prinsessan, som väntar barn i början av mars, gjorde inga ansatser att dölja sin runda mage.

Både kungaparet, prins Carl Philip och kronprinsessparet skyndade därefter snabbt in på teatern.

Ledin drottningens favorit

Föreställningen "En kväll för vår drottning" innehåller uppträdanden av artister som Peter Jöback, Lena Philipsson och Tomas Ledin. Dessutom medverkar flera ungdomar från dans- och showutbildningar.

– Vi visste att drottningen har varit på många av Tomas Ledins konserter och Peter Jöback är ambassadör för drottningens organisation World Childhood Foundation. Därför valde vi dem, förklarar Oscarsteaterns direktör Vicky von der Lancken.