”Varje dag är ett nytt äventyr”

NYHETER

Robinson-Erik är trött på alla ”måsten”.

Erik Rydberg, 24, fick slita hårt i Expedition:Robinson tidigare i år. Men han har fått nya vänner, och nu väntar en härlig semester.

Foto: Erik Rydberg

Vad händer i sommar?

– Jag har semester några månader nu och är i Varberg och badar och solar.

Vad händer i höst? Har du några framtida projekt?

– I höst kommer jag att söka ett nytt jobb som innebandylärare. Jag har tröttnat på det jobb jag har. Det ska vara något som handlar om sport, jag är sjukt sportintresserad.

Har du något bra tips för oss som ska semestra i Sverige i sommar?

– Varberg, det är en underbar liten stad. Eftersom den bara lever på sommaren lever ortsborna upp och uppskattar alla människor som kommer hit. De finns en extrem glädje och gästfrihet. Dessutom finns här världens bästa pizzeria, Campinos, med världens bästa kebabpizza. Jag som är van vid sladdrig stockholms-kebab – den här är liksom knaperstekt. Bara det är värt ett besök i Varberg.

Har du återhämtat dig efter ”Expedition: Robinson”?

– Ja, efterspelet håller på att lägga sig nu. Sammantaget så var det ändå en fantastisk upplevelse. Nu är det kul att alla robinsondeltagare har börjat umgås igen, i helgen ska jag till Jönköping där Christian (Ternstedt, reds.anm.) ställer till med en jättefest. Han hälsar förresten att alla tjejer är jätte välkomna...

Vad är det bästa med sommaren?

– Det är att man kan göra precis vad man vill och slippa alla måsten som det här landet är fullt av. Varje dag. För mig är det synonymt med sommaren. Har man lust att till exempel åka ner till Göteborg och hälsa på någon, så gör man det. Varje dag är ett nytt äventyr.

Har du ett speciellt fint sommarminne?

– Jag vet inte om jag har något som är tillräckligt städat för tidningen. Men alla år på Hultsfredsfestivalen är fina minnen. Det fantastiska med att vara där en hel vecka. Då kan man inte göra ngt annat än att skratta, dricka och ha kul. Alla måsten försvinner. Ett speciellt bra minne från Hultsfredsfestivalen var när Petter spelade i Teaterladan.

Lina Thorén / Minimedia