Nu kan du blogga på Aftonbladet

Nu startar Aftonbladet en egen bloggsajt.

Här kan du gratis skapa din egen blogg och skriva dagbok, kommentera världshändelserna, den lokala fotbollsmatchen eller vad du vill.

Kalle Jungkvist, chefredaktör för aftonbladet.se och Sigge Eklund, bloggansvarig, välkomnar alla läsare att göra sig lästa på den nya sajten.
Kalle Jungkvist, chefredaktör för aftonbladet.se och Sigge Eklund, bloggansvarig, välkomnar alla läsare att göra sig lästa på den nya sajten.

-Vi tror att det finns ett mycket stort behov bland våra läsare att presentera sina kunskaper och åsikter på olika sätt, säger Kalle Jungkvist, chefredaktör för aftonbladet.se.

-En blogg är väldigt enkelt sätt att få en egen hemsida, där man kan uttrycka det som ligger en själv varmast om hjärtat.

Du kanske har åsikter om någon nyhet du läst om i Aftonbladet eller vad som helst som händer i Sverige och världen.

Du kan skriva om vad du vill. Om ditt specialintresse, om politik eller sport - eller helt enkelt om vad som händer i ditt eget liv och det som står dig närmast.

-Vi ser det som ett sätt att vidga möjligheterna till yttrandefrihet. På vår egen sajt, Läsarbladet, kommer vi också att lyfta fram olika bloggar och koppla det till vår journalistik. Det här är ett led i att förändra journalistiken från att vara en megafon till att bli en dialog, säger Kalle Jungkvist.

På köpet kan du nå människor du kanske aldrig hade nått annars - aftonbladet.se har varje dag cirka 1,3 miljoner unika besökare.

De kan bli dina läsare.

Vi skriver också där

5 snabba steg - så startar du en blogg på Aftonbladet snabbt, enkelt, gratis.

Vad är en blogg?

Läs mer:

Kerstin Nilsson

Publisert: